Части от София остават без вода във вторник

Части от София остават без вода във вторник

Части от София ще останат без вода във вторник, съобщиха от "Софийска вода".

Във връзка с пресвързване на уличен водопровод по бул. „Възкресение” кв. „Красна поляна”, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района:

  • по бул. „Възкресение” от ул. „Ришки проход” до ул. „Проф. Вайганд”;
  • по ул. „Борущица” от бул. „Възкресение” до ул. „Братин дол”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на кръстовището на бул. „Възкресение” и ул. „Добротич”.

Във вторник, във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Меча поляна“ на ъгъла с ул. „Войнягово“ в кв. „Княжево”, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района: ул. “Войнягово“, ул. „Див кестен“, ул. „Меча поляна“ от ул. „Див кестен“ до ул. „Войнягово“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на кръстовището на ул. „Див кестен“ и ул. „Меча поляна“.

На 1 октомври, във връзка с извършване на строително-монтажни работи в Пречиствателна станция за питейни води „Бистрица”, се налага спиране на водоподаването на клиентите на „Софийска вода”: от 8:00 часа до 10:00 часа във вилна зона „Герена” (Бункера).

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ