Част от София остава без вода във вторник и сряда

Част от София остава без вода във вторник и сряда

Част от София ще остане без вода във вторник и сряда, съобщиха от „Софийска вода”.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Извор” кв. „Горна баня”, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Извор”, ул. „Планиница”, ул. „Фиданка”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на кръстовището на ул. „Извор” и ул. „Топло изворче”.

Във вторник във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Ябълкова градина” кв. „Драгалевци”, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Наум”, ул. „Свети Горазд”, ул. „Захари Зограф”, ул. „Крушова градина”, ул. „Маестро Атанасов”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на площада в кв. „Драгалевци”.

В сряда във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Царица Елеонора” ж.к. „Красно село”, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Царица Елеонора” от бул. Цар Борис III до бл. 195 и IV РПУ, бул. Цар Борис III от №145 до №153.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена пред бл. 195.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ