СБА: Засилен трафик в цялата страна

СБА: Засилен трафик в цялата страна

СБА: Засилен трафик в цялата страна

Времето през уикенда ще бъде горещо в цялата страна. Очакват се температури до 40 градуса в южните райони на страната. Трафикът по граничните пунктове е засилен, както и движението в цялата страна.

С настъпването на летните отпуски Съюзът на българските автомобилисти съветва шофьорите да се движат на безопасна дистанция и със съобразена скорост с пътната обстановка.

Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост по път ІІ-37 Златица – Панагюрище в участъка Панагюрище - Панагюрски колонии, поради полагане на хоризонтална маркировка. ​

Движението по път I-5 Кърджали - Хасково в района на Хасково временно се осъществява в една лента.  Водачите да се движат с повишено внимание, като спазват указанията на служителите на "Пътна полиция".

Движението в тунел "Мало Бучино" на АМ „Струма“ временно е насочено само в изпреварващата лента в посока Благоевград поради аварирал автомобил в активна лента. Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост, като спазват указанията на екипа на "Пътна полиция".

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ