Канидидатът за лидер на лейбъристите против имигранти от България

Канидидатът за лидер на лейбъристите против имигранти от България

Канидидатът за лидер на лейбъристите против имигранти от България

Ед Болс, кандидат за лидерския пост в Лейбъристката партия, казва във в. "Обзървър", че Великобритания и европейските партньори са изправени пред важни решения за икономиката, за разширяването и за миграцията. От взетите решения ще зависят много работни места. Грешните решения може да застрашат самото политическо бъдеще на Европа.

„Това е моята позиция като кандидат за лидер на лейбъристите: Аз съм силно проевропейски настроен. Но аз съм повече прагматичен проевропеец, отколкото романтичен, защото съм наясно с ограниченията на политически и икономически търпимото. Докато вярвам в политическото сътрудничество, знам, както и повечето от моите съграждани, че преди всичко съм британец и после европеец”, заявява  Болс.

„Докато миграцията сега се е поуспокоила заради рецесията и ще продължи да спада, когато Франция и Германия отменят ограниченията следващата година, временните ограничения за миграция от Румъния и България трябва да бъдат запазени за възможно най-дълго”, казва кандидат-лидерът на лейбъристите.

На парламентарните избори в началото на май Лейбъристката партия загуби и досегашният й председател и премиер на Великобритания Гордън Браун подаде оставка от партийния пост.  

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ