Жените, които променят лидерството:Мария Гергова-Бенгтссон, UNITED PARTNERS

Жените, които променят лидерството:Мария Гергова-Бенгтссон, UNITED PARTNERS

Жените, които променят лидерството:Мария Гергова-Бенгтссон, UNITED PARTNERS

ДОКАТО ПЪТУВАМ ЗА РАБОТА, в по-голяма част от случаите съм усмихната и заредена с позитивна енергия. Много рядко - и много за кратко - професионалните загуби могат да ме натъжат или обезкуражат. Не знам дали съм работохолик, защото обичам това, което правя, и никога не съм го усещала като работа. Но за нетърпеливостта - има какво да се иска. Абсолютно осъзнавам колко съм нетърпелива. Това си има своите позитивни и негативни страни. Нетърпеливостта е страхотен двигател за развитие и постигане на резултати. Лошото е, че когато не му е дошло времето и мястото и не се случи - страдам и не се чувствам добре. След като наскоро си счупих крака на две места и по-бавно стигам до кухнята, отколкото ми се иска, осъзнавам, че е време да се науча на търпение.

ТРЪПКАТА НА ПРОФЕСИЯТА е в динамиката. Нашата професия се променя всеки ден. В първия ми работен ден в пиар индустрията пресинформацията се изпращаше с факс, а сега - с един клик. Днес хората в сектора трябва да са изключително технологично грамотни, да умеят да ползват всевъзможни инструменти и софтуери. Информацията тече в реално време. И ние трябва да действаме бързо и умно. Тръпката е и в любопитството - да търсиш и откриваш нови решения и възможности, които ще направят бизнеса на клиентите и организациите, за които работим, по-успешен. Тръпката е в това да видиш усмивката на доволен клиент. Да видиш блясъка в очите на колегите, които дават всичко от себе си кампаниите и проектите, за които работят, да са супер.

ФИРМЕНАТА КУЛТУРА НА UNITED PARTNERS е позитивна, креативна, борбена, приятелска. Полагаме постоянни усилия да поддържаме добра атмосфера. Вярваме, че когато хората са щастливи на работното си място - резултатите идват сами.

ВИНАГИ ИМАМ СПИСЪК СЪС задачи, по-високи цели и малки стъпки за постигането на тези цели. Какво говори това за характера ми? Че съм ненаситна, че искам да усещам, че се развивам всеки ден, че искам да празнувам успехи.

ВДЪХНОВЕНИЕТО Е горивото за успех. То е навсякъде около нас. Важно е да сме отворени да го видим. Една идея може да се роди от статия, която прочитам, или от разговор с приятел, с колега, от книга, която чета, от статус в социалните мрежи, от изложба, от филм.

КОГАТО ОДОБРЯВАМ ИДЕЯ, съм импулсивна. Твърде даже. Досега обаче импулсивността ми е била само от полза. През всички тези години съм се старала да я развивам съвсем съзнателно. Критерият, по който оценявам идеите: когато видя и чуя добрата идея, усещам нещо като пеперуди в корема и чувам празнични фанфари в главата си.

ИСКАМ ДА ИМАМ ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ да напиша роман с леко романтично-позитивно-философска нотка. Записала съм се на онлайн курс за писане на романи, но от половин година съм на 25% от курса. Искам да запиша курс по Creative Leadership в THNK. Вярвам в модерните и иновативни подходи в лидерството и искам да знам повече за тях.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ