Присадиха сърце за шести път на милиардера Дейвид Рокфелер

Присадиха сърце за шести път на милиардера Дейвид Рокфелер

Присадиха сърце за шести път на милиардера Дейвид Рокфелер

Американският милиардер Дейвид Рокфелер преживя шесто поред успешно присаждане на сърце, съобщи World News Daily Report. Операцията по трансплантацията е продължила шест часа и е извършена в имение на милиардера, допълва изданието.

99-годишният Рокфелер е бил подложен за пръв път на сърдечна трансплантация през 1976 година след автомобилна катастрофа
36 часа след операцията сега, той прие журналисти и даде брифинг.

"Всеки път, когато получа ново сърце, сякаш в тялото ми се влива нов живот. Чувствам се зареден с енергия и жизнени сили", заявил Рокфелер.
Неминуемо, последвал и въпрос за тайната на дълголетието на милиардера. "Често ми задават този въпрос и аз винаги отговарям едно и също - тайната е любов към живота. Тайната е да живееш простичко, да се радваш на истинските неща в живота като това да играеш с децата си, да се наслаждаваш на това, което имаш, да прекарваш повече време с добри и верни приятели.", отговаря той.

"Спечелих много пари в живота, но голяма част от тях съм раздал и дарил. Няма смисъл да получаваш, ако не можеш да споделиш спечеленото", добавя още милиардерът, който е и известен филантроп. Накрая, с оптимистичен хумор заявява, че има намерение да живее поне 200 години. Шега или истина - времето ще покаже, но със сигурност, жилавият представител на фамилията Рокфелер се е запътил към вечността на най-необикновените рекорди в историята на медицината, някои от които ви представяме днес

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ