Булка покани баба си за шаферка, жестът трогна хиляди

Булка покани баба си за шаферка, жестът трогна хиляди

Американската булка Кристине Куин от щата Пенсилвания събра популярност и симпатии сред хиляди хора от различни страни, като покани за шаферка на сватбата си 89-годишната си баба Бети. Въпреки че бабата първоначално решила, че едва ли ще бъде уместно да приеме точно тази роля в празника на внучката си и била много притеснена, в крайна сметка се оказало, че идеята е страхотна и тя станала душата на купона. Снимки от щастливото събитие свидетелстват за това. 

"По време на цялата сватба тя се смееше, веселеше и нас с нейните мъдри слова и забавни коментари през деня", разказва пред "Хъфингтън Пост" булката, която се радва на близко приятелство с баба си. "Баба се качи в парти автобуса с останалите на сватбеното тържество, вместо "да се прибере да си почине", но не каза на мама (дъщеря си). Освен това танцува през цялата нощ, включително в онзи прекрасен момент, когато танцуваха заедно с бабата на съпруга ми - Белси. Беше невероятно", продължава Куин. 

"Човек е на толкова години, на колкото се чувства, и аз днес се чувствам много млада", споделила баба Бети на внучка си. Всички остаряваме, но не е задължително непременно да порастваме големи, допълнила тя. 

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ