Да напуснеш с торта

Да напуснеш с торта

Напускането на работа никога не е сладко, освен ако не проявиш уникална смелост и креативност, каквито е имал един телевизионен директор от американския щат Аризона. Не кога да е, а на 1 май Марк Херман подава молба за напускане, но не каква да е, а под формата на торта. Бялата повърхност на тортата удивително добре имитира бял лист с молбата за напускане. Върху нея, с глазура, е изписано съдържанието на молбата, която била подписана, разказва Business Insider. 

Самият Херман публикува снимка на тортата си в социалната мррежа Reddit. 

При всички случаи тортата - с ягодов пълнеж, е била хит, но трябва да се отбележи, че този вид сладко напускане е бил приет с усмивка от ръководството на фирмата, защото самият Херман по-рано е подал молбата до шефа си с имейл. Не е имало изненади. Той донесъл и торта, защото бил обещал "да занесе копие на молбата си и на материален носител, за личното му досие". Вместо хартията на принтера, предпочел сладките блатове с ягодов вкус. Самият той разказва пред сайта JimRomenesko, че е знаел, че шефът му ще бъде много разочарован от напускането. Затова решил да го умилостиви поне малко, като се оттегли по този атрактивен начин. 

Идеята не е нова. През 2013 г. митничар на лондонското летище "Станстед" връчи на ръководството си симпатична и много сладка молба за напускане. 

Вижте още: Най-сладката молба за напускане

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ