Жълтата преса разведе отново Барак и Мишел Обама

Жълтата преса разведе отново Барак и Мишел Обама

Пакистанско издание „почти разведе“ Барак и Мишел Обама навръх Рождество Христово, предаде ИТАР-ТАСС, цитирани от Дарик радио. Белият дом не коментира информацията и допълни, че както обикновено няма да реагира на подобен род публикации.

Съобщението в изданието „Нейщън“ дори бе предадено от някои американски медии, които не са обърнали внимание, че това не е американският „Нейшън“, излизащ за първи път през 1895 г,, а за пакистанско издание. Според последната медия Барак и Мишел Обама обсъждали възможността за развод и засега оставали заедно само заради дъщерите си Малия и Саша. Пакистанският вестник обаче се позоваваше на в. "Нешънъл инкуайър", който има навика да публикува скандални разкрития за личния живот на звездите и често пъти е бил даван на съд от знаменитости заради неточно представяне на фактите.

Що се касае до Барак и Мишел Обама, двамата и дъщерите им са на ваканция на Хавайските острови и в съвместно обръщение за Коледа те поздравиха сънародниците си за Рождество Христово и предстоящата Нова година.

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ