Уникален музикален фестивал в Чепеларе

Уникален музикален фестивал в Чепеларе

Уникален музикален фестивал в Чепеларе

Със състезание по спускане с каяк по снежните писти на Чепеларе ще започне първият по рода си в България фестивал - The Big White Powder (Големият бял прах - бел. ред.). Той започва днес и ще продължи до 24 март в зимния курорт.

„За доброто настроение на скиори, сноубордисти и всички туристи ще се грижат диджеи от Великобритания, Сърбия, Румъния и България, които са подготвили завладяващ микс от хип хоп, електронна и дъбстеп музика“, разказа организаторът на фестивала Том Тоут. „Подготвили сме и рок вечер с участието на Gabana, Small man и Hell no“, уточни Том, който е от Манчестър, но от 2 години живее в родопското село Павелско.

„През деня ще има DJ-и, пускащи музика в снежния бар на връх Мечи Чал. Те също ще бъдат придружени с множество интересни събития. Ние ще организираме забавни състезания с награди през цялата седмица. Също и някои невероятни неща, които не сте виждали на снега досега“, разказват още организаторите.

През нощта купонът ще продължи с различни стилове музика на различни сцени в град Чепеларе

Всички мероприятия на открито по време на 7-дневния фестивал ще бъдат безплатни, но за участие в специалните партита желаещите трябва да се регистрират на сайта Thebigwhitepowder.com.

„Срещу 10 лева всеки регистрирал се ще получи гривна и ваучери за консумация на стойност 15 лева“, съобщи още Том.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ