Фотогалерия: Гандалф - котаракът, който пътува по света

Фотогалерия: Гандалф - котаракът, който пътува по света

Фотогалерия: Гандалф - котаракът, който пътува по света

Запознайте се с Гандалф. Той е двегодишна сибирска котка с настоящо местожителство в Калифорния, където живее със своите стопани. 

Гандалф много обича да пътува. Дори изненадващо много за един котарак. Всъщност, той има толкова много приключения по света, че профилът му в Instagram е хит. 

"По принцип, той е домашна котка, с изключение на моментите когато е навън на каишка", обяснява един от неговите стопани "Започнахме да го вземаме с нас навсякъде, откакто беше едва на няколко седмици. Обожава го! Все още изживява разходките и споделяме всички негови приключения!", допълва той и споделя. "Гандалф обича каишката си! Веднага щом я вдигнем в ръце, той тича към вратата и сяда пред нея да му я сложим. И той е едно пътуващо същество. 

Досега Гандалф е успял да посети две държави и 8 американски щата. Собствениците му искат да се преместят да живеят в Нова Зеландия тази година - това би променило живота му. Неговите най-вълнуващи и хубави преживявания тепърва предстоят, както и тези на всички ни, стига да го вярваме. 

Ето и снимки с моменти от живота на Гандалф - котаракът изследовател, който обича да се разхожда. 

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ