Виц: 5 неща, които не искаш да ти се случат на банкомат

Виц: 5 неща, които не искаш да ти се случат на банкомат

Виц: 5 неща, които не искаш да ти се случат на банкомат

  1. Отиваш на банкомата да си провериш наличността, но вместо това на екрана се изписва надпис: „Дори не си заслужава да хабя хартия.” и изважда картата ти от банкомата. Отново поставяш картата в опит да провериш какви са последните ти транзакции, обаче ти се изписва надписа: „Няма намерена сметка” и ти задържа картата.
  2. Поставяш картата си на банкомата и се опитваш да изтеглиш пари, а в отговор банкоматът започва да се смее и ти изхвърля картата намачкана.
  3. Успяваш да изтеглиш пари, започваш да ги броиш и на екрана се изписва: „Какво очакваше да ти пусна ПОВЕЧЕ ли? Ха-ха-ха.”, и ти изстрелва картата на 10 метра от банкомата.
  4. Знаеш, че имаш 100 лева по сметката си и искаш да изтеглиш 50, на екрана на банкомата излиза надписа: "Не и в този живот” и машината започва да се смее лукаво докато я блъскаш нервно, отчаяно опитвайки се да си върнеш картата обратно.
  5. Заставаш пред банкомата и с удивление виждаш своя снимка, на която пише: „Издирва се! Нарушение: опитва се да си налее вода от пресъхнал кладенец."

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ