Искате да ви запомнят? Предложете преживяване!

Искате да ви запомнят? Предложете преживяване!

Искате да ви запомнят? Предложете преживяване!

Изпитано и потвърдено: Маркетингът, който предлага преживявания, е сред най-работещите методи за достигане до хората. Ако посланиците на марката ви не са достатъчно запалени от идеята, която продавате, рискувате да съсипете цялата си кампания, посочва сайтат BrandRepublic. Затова, заменете неработещите посланици и рекламни лица с преживяване, което да предложите на клиентите. 

Успешните маркетингови кампании, които предоставят преживяване на човека, имат няколко задължителни съставки:

  • умна идея
  • добро изпълнение
  • идеално място за достигане на целевата аудитория
  • добър екип

Проектът ви ще се провали без най-важния елемент – добър екип. Екипът от мотивирани и добре запознати маркетолози може да ангажира и развълнува потребителите.

За тази цел, някои марки използават дори вътрешни служители в компаниите, които имат директен принос за успеха на дадена фирма и знаят как да продават продуктите и да се отнасят с клиентите. Участието на тези хора е добър вариант за кампании с малък бюджет. Дори те да не са известни маркетолози, по-важното е да бъдат свързани с марката, да я познават добре - само тези хора могат да създадат за потенциалните купувачи добър маркетинг със съдържание. 

„Когато търсим хора, които да работят за развитието на марката, търсим лица, които разбират пазара, знаят как да привлекат публиката и наистина могат да ангажират потребителите”, казва Поли Барнс, директор в компанията за промо акции The Staff Republic в САЩ.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ