Effie® Awards Bulgaria обяви финалистите за 2023 година

Effie® Awards Bulgaria обяви финалистите за 2023 година

Effie® Awards Bulgaria обяви финалистите за 2023 година

Известни са финалистите в шестнадесетото издание на престижния конкурс Effie България, отличаващ ефективността на маркетинговите комуникации. Претенденти за отличието Effie са кампании и комуникационни активности, доказали максимална ефективност по измерими критерии, реализирани в периода 1 януари 2022 – 31 август 2023 година.

Изтъкнати професионалисти с богат опит от различни области на бизнеса оценяваха най-ефективните маркетингови комуникации в конкурса и определиха най-съвършено изпълнените кампании, които достигнаха до финалния кръг:

Списъкът с финалистите в Effie България 2023 е публикуван тук.

Победителите в конкурса, които ще бъдат отличени с “тежката” награда Effie, ще станат известни по време на официална церемония на 28 ноември 2023 година. Билети за събитието могат да бъдат закупени тук .

Наградите Effie са глобален форум с мисия да водят, вдъхновяват и награждават маркетинговата ефективност и професионалистите зад най-ефективните практики. Наградите са отворени за всички агенции, рекламодатели и търговски марки, които искат да бъдат признати за най-ефективните си маркетингови усилия, които са се отличили и са постигнали реални, измерими резултати. Конкурсът обхваща всички комуникационни канали на българския пазар и цели да отличи най-изтъкнатите постижения и успешни комуникационни кампании и маркетингови практики.

Наградите Effie България отличават най-впечатляващите постижения в областта на маркетинговите комуникации – идеите, които работят.

Конкурсът Effie България се организира от Българската асоциация на комуникационните агенции (БАКА).

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ