От експерти за експерти – 9 маркетинг конференции с 1 билет

От експерти за експерти – 9 маркетинг конференции с 1 билет

F5 Conf става най-големият дигитален форум у нас за маркетинг експерти

Ако F5 Conf беше книга, щеше да се казва „Майсторството”.

Ако беше цитат, щеше да е “Твоята среда определя твоя успех.”

А ако беше бутон от клавиатурата, щеше да е “F5 - Refresh”.

През последните 6 години, F5 Conf се утвърди като най-голямото еднодневно събитие за Facebook & Instagram marketing в страната. От тази година проектът се превръща в дигитален форум от 8 специализирани онлайн конференции от експерти за експерти с 1 обобщаваща присъствена конференция на живо. По време на всички 9 събития доказани специалисти с дългогодишен опит от различни сфери на дигиталния маркетинг ще предават практически знания, споделят новости и промени и вдъхновят с успешни примери всички специалисти, маркетинг мениджъри и собственици на бизнес, които искат да вдигнат професионалната си игра на ново ниво.

Повече от конференция

“Макар в България да съществуват редица качествени събития и маркетинг курсове за начинаещи и напреднали, установихме, че експертите в бранша се учат предимно от чуждестранни лектори, а използват локалните събития за нетуъркинг и привличане на клиенти.” , споделя Стилиян Запорожанов, главен организатор проекта.

“В последните 6 години нашата конференция се утвърди като едно от най-практическите маркетинг събития, където всеки лектор предава своите знания чрез структуриран и стъпковиден формат, който може да се приложи от зрителите буквално на следващия ден”, добави той.

Надграждайки проекта от 1 на 9 конференции (8 онлайн и 1 на живо в зала), заедно с едни от най-добрите агенции и гост лектори експерти в бранша, F5 Conf ще предложи уникален модел за участие с 1 билет, който дава достъп до всички 9 конференции в сферите на Facebook, Instagram, TikTok, Google, SEO, E-commerce, B2B и Influencer marketing. Билетът включва 1-годишен достъп до затворена учебна зона с видео записи от всяко събитие за последващо гледане и прилагане.

"Повече от конференция” на практика означава повече конференции. Но не само. Освен практическо знание от лектори от България и чужбина, всички участници в F5 Conf ще имат допълнителен достъп до 9 тематични нетуъркинг събития, фокусирани върху всяка отделна конференция и темите в нея. Тези събития ще дадат възможност за изграждане на нови контакти между участници, лектори, спонсори и партньори.
 

От експерти за експерти

Да създадеш най-практическите и полезни конференции по дигитален маркетинг е предизвикателство и огромна отговорност. Поради тази причина главният организатор DigitalPRO привлича като съорганизатори и партньори водещи маркетинг агенции и експерти в бранша, с които заедно да направят проекта успешен и полезен за българската маркетинг индустрия.

Основни съорганизатори и част от лекторите на специализираните конференции са - httpool (тема: Facebook), Digitas (тема: Google), Beyond Academy (тема: Instagram), Anomaly (тема: TikTok), Influencer.bg (тема: Influencer marketing), Netpeak (тема: SEO), Markademics (тема: E-commerce) и Limacon (тема: B2B).

По време на всяка конференция успешни практики и case studies ще споделят гост-лектори – български и чуждестранни маркетинг експерти, представители на МЕТА, Google и TikTok, както и много известни инфлуенсъри и брандове в страната.

Повече дълбочина, удобство и време

Когато един експерт е успешен, той е ангажиран и основен приоритет е да не губи своето време с повърхностни статии, уебинари и събития на живо.

Поради тази причина организаторите на F5 Conf ще се фокусират върху:

1/ Предоставяне на практически лекции с новости, пазарни данни и трендове, както и успешни примери със стъпковиден анализ (т.н case study breakdown). Чуждестранни гост лектори ексклузивно ще споделят работещи практики и примери. Съдържанието ще е предварително планирано и структурирано от агенцията експерт и съорганизатор.

2/ Предоставяне на онлайн формат за консумиране на учебното съдържание с цел удобство, спестяване на време и последващо гледане за повече дълбочина и разбиране на съдържанието. Всички събития ще бъдат излъчвани онлайн на живо в работен ден (сряда) от 10:30ч. до 18:00ч. и техни видео записи ще бъдат налични в затворена учебна зона за срок от 1-година.

3/ Финална конференция на живо (без видео запис), на която съорганизаторите на F5 Conf ще обобщят чрез лекции най-важните промени и трендове в техните сектори. Събитието ще срещне на живо всички участници, лектори и спонсори, които ще представят своите бизнеси в експо зона и създадат контакти и потенциални партньорства помежду си.

Конференции, носещи резултати

"Нашата конференция не е единствена на българския пазар. Но нашите участници, които са посещавали други маркетинг събития, споделят, че F5 Conf няма аналог от гледна точка на практичност и дълбочина на съдържанието. Причината за това е, че едни от най-добрите маркетинг експерти в България повярваха в нашата мисия и вече 6 поредни години дават всичко от себе си за нашите участници".

За финал Запорожанов обобщава, че целта на проекта е да обедини на едно място всички дигитални агенции и експерти, където заедно с всички съорганизатори, всяка година и на всяко специализирано събитие да се споделя най-практичното и задълбочено маркетинг съдържание, което да носи резултати.

Ако имате интерес към дигиталния маркетинг или ежедневно работите в сферата, то със сигурност участието в F5 Conf  ще бъде най-доброто ви бизнес решение.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ