Кейт засенчи Уилям в Канада (видео)

Кейт Мидълтън отклони погледите от принц Уилям и без да иска го засенчи при първото им официално посещение зад граница в Канада.

С постоянната си готовност за топла усмивка и с елегантната си фигура херцогинята на Кеймбридж Катрин направи бляскав дебют като кралска особа, пише „Франс прес“.

Според коментаторите на една от най-популярните двойки успехът на Кейт в Канада се дължи на това, че историята й наподобява тази от приказката Пепеляшка. Уилям от рождението си е престолонаследник на британския трон, но издигането на Кейт от обикновен гражданин до бъдеща кралица е може би доказателство, че има приказки в реалния живот.

"По време на цялото си посещение до момента Кейт само веднъж се почувства несигурна и нервна и това беше, когато наблюдаваше как съпругът й управлява военен хеликоптер в учение за спешно приземяване на остров Принц Едуард", обясняват очевидци.

Финалното впечатление от посещението на двойката е комбинация от спонтанност и професионализъм в жестовете им. В него се виждат и малки моменти на взаимна нежност, като например докосването на гърба на Кейт от Уилям, докато тя говори с неизлечимо болни деца в онкологичната болница в Монреал.

Вчера кралската двойка се срещна с аборигенски общности в далечния канадски Север. Тя беше посрещната с танци и песни на фона на кожени барабани в столицата Йелоунайф на Северозападните територии на Канада.

Там Уилям и Кейт имаха възможността да наблюдават дейността на местен младежки парламент. По този начин младото семейство научи повече за уникалната форма на управление в региона, съчетаваща аборигенски традиции с парламентарната система на Уестминстърт.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ