3 причини да прочетете вдъхновяващата книга „Героят“ от Ронда Бърн

3 причини да прочетете вдъхновяващата книга „Героят“ от Ронда Бърн

3 причини да прочетете вдъхновяващата книга „Героят“ от Ронда Бърн

Ново изкушение за любителите на мотивиращите четива  се появи в началото на декември под печата на издателство „Изток-Запад“. „Героят“ на Ронда Бърн е четвърта част от популярната книжна поредица по гледания от милиони по света  филм „Тайната.

Ето три причини, поради които си струва да прочетете „Героят“ още сега:

Причина №1: Книгата съдържа истински вдъхновяващи послания, а не клишета.

Всички сме чували за „позитивното мислене“ и неговите ползи, но от страниците на „Героят“ Ронда Бърн не натрапва помпозни обещания за мигновен успех. Докосваща и лесна за четене, книгата включва в себе си дванадесет истински истории на успели хора, както и анализ на пътя на техния успех. Сред историите се прокрадват слабо познати на публиката мотивиращи цитати от известни личности, както и съкровени размишления и напътствия от Ронда Бърн.

Посланието на „Героят“ е, че в нас са скрити строго индивидуални заложби, които чакат да бъдат извадени на бял свят. Не всеки може да бъде велик художник или писател, умел брокер или талантлив спортист – и никаква позитивна нагласа не може да промени това – но именно там е уловката. Ронда Бърн изважда на бял свят примери, които показват, че ако откриете точната сфера, в която имате заложби за развитие, можете да постигнете феноменални резултати. Важното е да се насочите правилно.

Причина №2: Вълнуващите дванадесет истории на дванадесет напълно различни личности.

Дванадесет интересни разказа в томче нехудожествена литература – такава комбинация не се среща всеки ден. Ронда Бърн предлага на читателите си детайли от житейските истории на най-различни успели хора, разкривайки неща, за които не сте и подозирали.

Като за начало, ще се запознаете с патилата на Лиз Мъри, някога бездомно момиче по улиците на Ню Йорк, а сега известна писателка с диплома от „Харвард“ в джоба. Ще чуете още историята на професионалния спортист Леърд Хамилтън, който преминава през множество травми и лични драми, за да се превърне в един от най-големите сърфисти на всички времена. Не на последно място, ще разберете как индиецът Г.М.Рао успява да съгради огромна производствена и строителна империя сякаш от нищото.

Всички разкази бликат от позитивна енергия и ще ви дадат тласък да повярвате, че ако сте наистина добри в нещо, никакви обстоятелства не могат да ви спрат.

Причина №3: Ако сте почитател на поредицата  „Тайната“!

Ако сте гледали няколкократно филма „Тайната“ и имате едноименната книга и продълженията й „Силата“ и „Вълшебството“, то „Героят“ е задължителната добавка към тази колекция. Бидейки четвърта част от поредицата, „Героят“ допълва основните положения, заложени в концепцията на „Тайната“ и също така дава нов поглед към определени схващания в живота.

Запазен е добре познатият дизайн на книгите от поредицата – луксозни твърди корици, разкошни цветни илюстрации, както и вдъхновяващи цитати, написани сякаш току-що с мастило върху страниците на книгата.

„Героят“ е идеален подарък за запознатите с творчеството на Ронда Бърн, а също за млади и зрели хора, които имат нужда от малко надежда и вдъхновение в своя път.

Поръчайте „Героят“ с 25% отстъпка само от E-zona.bg!

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ