LG задава нова дефиниция за модерната бизнес среда

LG задава нова дефиниция за модерната бизнес среда

LG задава нова дефиниция за модерната бизнес среда

В сферата на най-съвременните бизнес решения осигуряването на незабравими преживявания за клиентите е от първостепенно значение. Начело на иновациите, LG Electronics предлага продукти, предназначени за бизнеса, с уникални технологии, които предоставят съчетание между модерни решения и елегантност – хотелските телевизори UM662H Hospitality TV и рекламните дисплеи LAEC All-in-One LED Screen. Тези продукти предефинират стандартите за бизнес решения, като поставят нов критерий в сферата на обслужването на клиенти.

Хотелски телевизори

Хотелските телевизори на LG - UM662H и UR762H могат напълно да преобразят престоя на гостите. Проектирани да предоставят изключително качество на картината и безпроблемна свързаност, хотелските телевизори на LG осигуряват първокласно изживяване. С елегантен дизайн и интуитивен интерфейс, те се вписват безпроблемно във всяка хотелска среда. Сериите телевизори UM662H и UR762H Hospitality TV се предлага в различни размери, включително 75", 65", 55", 50" и 43", отличават се с дизайн и 4K UHD резолюция, която предлага на гостите визуално удоволствие, като никога досега. Оборудвани с Pro:Centric Direct, тези телевизори позволяват безпроблемно управление на съдържанието, което дава възможност на хотелите да персонализират интерфейсите без усилие и да управляват ефективно всички телевизори. С функции като гласово разпознаване и управление за безпроблемно взаимодействие те съчетават изкуствения интелект с комфорта в стаята.

Източник: LG

Основните характеристики и предимства на LG хотелските телевизори включват зашеметяващо качество на картината с 4K UHD разделителна способност за кристално ясно зрително изживяване, както и интелигентна свързаност, за да може всеки с лекота да свърже личните си устройства за персонализирано забавление. А тънкият им дизайн обещава модерен и елегантен външен вид, който ще задоволи и най-взискателните посетители.

LAEC All-in-One LED Screen: Завладейте аудиторията с блестящи визуални ефекти

Влезте в света на завладяващите визуални ефекти с гамата LED дисплеи на LG. Независимо дали става въпрос за фоайе, конферентна зала или приложение за цифрова реклама, LED дисплеите на LG предефинират визуалната комуникация. Със зашеметяващо качество на картината, тънък дизайн и разнообразни възможности за инсталиране, тези дисплеи са перфектната комбинация от форма и функция. Благодарение на функционалността им, присъствието на марката е максимално подобрено, ангажирайки аудиторията както никога досега. Дисплеите са с революционни размери от 136" до 163". Екраните, задвижвани от webOS и четириядрен SoC, осигуряват високопроизводително възпроизвеждане на съдържание и удобни за потребителя интерфейси. Серията LAEC опростява инсталацията с лесния си процес на настройка, като елиминира сложността, традиционно свързана със светодиодните дисплеи. С функции като ConnectedCare и безжично споделяне тези екрани предлагат безпроблемно и интерактивно визуално изживяване подходящи за всяка бизнес среда.

Източник: LG

Основните предимства и характеристики на LG дисплеите включват висока производителност, благодарение на Micro LED технология за реалистични цветове и дълбоко черно, както и широка цветова гама за живи и завладяващи визуални ефекти. Лесното инсталиране с универсални възможности според различните среди и без-проблемна интеграция с AV системи за контрол за лесно управление правят решенията идеални за персонализираните бизнес нужди на клиентите. Продуктите дават възможност и за дистанционно управление: SuperSign CMS за централизирано управление на съдържанието.

LG разбират значението от технологиите за постигането на бизнес успех. С хотелските телевизори и LED дисплеите на LG, компанията участва в подобряването на бизнеса на своите корпоративни клиенти, ангажирайки аудиторията им за незабравими преживявания.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ