Нов шеф на отдела за инвестиционно банкиране в Райфайзенбанк

Нов шеф на отдела за инвестиционно банкиране в Райфайзенбанк

Мария Лазова е новият началник на отдел "Попечителски услуги и инвестиционно банкиране" в Райфайзенбанк България ЕАД. Тя ще ръководи екип от експерти с фокус върху предоставянето на попечителски и депозитарни услуги с ценни книжа на големи чуждестранни и местни институционални инвеститори на българския капиталов пазар. Ще работи и в сферата на инвестиционното банкиране, съобщават от банката.

Присъединява се към Райфайзенбанк у нас и новосформирания екип на Райфайзен Банк Интернешънъл АГ за услуги с ценни книжа в Централна и Източна Европа и Австрия от ING Банк - клон София. В продължение на 15 години се е занимавала с развиването и управлението на отношенията с местни и чуждестранни финансови институции, инвеститори и партньори при предоставянето на попечителски и депозитарни услуги. Преди да се присъедини към Райфайзен, последно е заемала длъжността ръководител на звено за услуги с ценни книжа и финансови институции.

Магистър по икономика и организация на труда и международни икономически отношения от УНСС, София. Специализирала е международно банкиране в Германия. Владее английски, руски и гръцки език.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ