Фотосюжет: Под "командването" на Зендая

Снимка: Getty Images
Зендая, в очакване на премиерата. Снимка: Getty images
Звездният състав в лицето на Джош Бролин, Флорънс Пю, Леа Сейду, Ребека Фъргюсън, Сухейлър Якуб, Зендая, Тимъти Шаламе, Стелан Скарсгард, Остин Бътлър и Аня Тейлър-Джой. Снимка: Getty images
Тимъти Шаламе отново е в ролята на Пол Атридес. Снимка: Getty images
Сред "пясъците" на  лондонския площад "Лестър" се появи и Ханс Зимер, който е композиторът на саундтрака на филма. Снимка: Getty images

Пустинната планета Аракис се пренесе на лондонския Лестър Скуеър снощи за световната премиера на втората част от научнофантастичния епос „Дюн" с участието на Тимоти Шаламе и Зендая.

Канадският режисьор Денис Вилньов връща публиката в Аракис за своето продължение на „Дюн“ от 2021 г., като главният герой на Шаламе Пол Атридес обединява сили с Чани на Зендая и местните жители на Аракис, наречени Фремени, за да търсят отмъщение срещу онези, които са убили баща му.

"Парадът на звездите", които участват в продължението несъмнено бе под командването на Зендая, която се появи в атрактивен костюм на робот в стил C-3PO и по мнението на мнозина "открадна" вниманието към премиерата. В САЩ филмът се очаква да излезе на голям екран на 1 март.  

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ