"Mr. Robot" ще приключи след предстоящия четвърти сезон

Четвъртият сезон на телевизионния сериал "Mr. Robot" ще бъде последният, споделя The Hollywood Reporter. Сезонът ще съдържа цели 12 епизода, вместо предвидените 8, като по този начин ще синтезира финала на историята.

Удивителната хакерска драма, с участието на Крисчън Слейтър и Рами Малек, дебютира през 2015 г., провокирайки критиците и публиката със свеж, пристрастяващ поглед върху хакерския образ, примесен с психологическа тръпка. Филмът получил признанието на критиката и спечели множество награди, включително "Златен глобус" за най-добра телевизионна драма и награда Peabody. 

През 2016 г. поредицата получи 6 номинации за "Еми", включително за водещ актьор в драматичен сериал, а също така спечели награда "Златен глобус" за най-добър сериал в категория "Драма", където се съревновава с хитовата поредица "Игра на тронове“.

Пробивът на Малек му спечели награда "Еми" и място за цял живот в списъка на актьорите, които стават неразделни от емблематичните си телевизионни роли. 

Създателят на "Mr. Robot" Сам Исмаил първоначално е замислял и 5-ти сезон, но в крайна сметка избра да кондензира историята, увеличавайки броя на епизодите. 

"Когато за пръв път създадох света на господин робот, мислех, че това ще бъде поредица от телевизионни серии с малка култова последователност. През последните 3 години той стана много по-голям и аз непрекъснато се възхищавам от признанието, което шоуто придоби, както и от невероятния актьорски състав и екип, които работят неуморно, за да помогнат на видението ми да придобие живот", каза Исмаил пред THR . 

"Реших, че финалът най-после настъпи. Не искам да кажа сбогом, но в крайна сметка имаме твърде голям респект към пътуването на Елиът, за да удължаваме неговия неизбежен край."

Освен това графикът за снимките на четвъртия - последен сезон бе осуетен и от заснемането на новия сериал на Сам Исмаил "Homecoming“ на Amazon с Джулия Робъртс в главната роля.

Четвъртият и последен сезон на "Mr. Robot" ще излезе през 2019 г. 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ