Отлагат премиерите на два филма с Том Круз

Отлагат премиерите на два филма с Том Круз

Отлагат премиерите на два филма с Том Круз

Премиерите на две нови продукции с участието на Том Круз „Топ Гън: Маверик“ и „Мисията невъзможна 7“ ще бъдат отложени заради скока в случаите на заразени с COVID-19, причинен от варианта „Делта“.

Филмовите студиа изразяват притеснения, че пандемията отново може да възпрепятства работата им. Paramount отложи продължението на „Топ Гън“ с шест месеца до май догодина, докато премиерата на следващата част на „Мисията невъзможна“ се отлага за септември 2022 година, пише „Би Би Си“.

Снимките и на двете ленти търпят неколкократни отлагания. Тези на „Мисията невъзможна 7“ например бяха спрени за две седмици през юни заради заразени с коронавирус в екипа. Миналата година видео с Круз, който участва и като продуцент на филма, показа как крещи на работниците на снимачната площадка, заплашвайки да ги уволни, ако нарушават насоките за превенция на разпространението на COVID-19.

Докато други студиа вземат мерки, Warner Bros. не отлага премиерите, насрочени за тази година. На 22 октомври ще дебютира „Дюн“, а на 22 декември – следващата част на „Матрицата“, припомня The Verge.

За 8 октомври тази година е насрочена и отлаганата няколко пъти вече световна премиера на 25-ия филм за Джеймс Бонд "Смъртта може да почака”. 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ