Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 18 до 24 ноември

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 18 до 24 ноември

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 18 до 24 ноември

Водещата тема през тази седмица отново е свързвана с довършване на започнати проекти, задачи и дейности. Ретрограден Меркурий в Скорпион все още предоставя възможност за преосмисляне и промяна в определени области. През тази седмица се извършва сериозна пренастройка на енeргийно ниво: Меркурий ще промени посоката си на движение на 22-ри ноември, а в същият ден Слънцето ще премине в знака Стрелец. Тези показатели ще внесат известно успокоение в сферите: информационен поток, общуване, договорни отношения и сделки, търговията, пътуванията, обученията. Слънцето ще повиши в голяма степен градуса на позитивното отношение към живота и настроението. Все повече човек ще мисли положително за своето бъдеще и ще се стреми към нови цели. Марс, планетата на действието, енергията, активността също ще промени знака си - на 20 ноември ще премине в знака на собствено управление, Скорпион. Всяка промяна води до известно напрежение, затова в дните около 20, 21 и 22 ноевмри се предпазвайте от взимане на важни и най-вече кардинални решения. Това е седмица за приключване и финализиране. Подходящ период за действие - след 27 ноември.

 

ОВЕН

През тази седмица се постарайте да поддържате равновесието и баланса в различни области от живота си. Най-вече овладявайте гнева си. Работните ви ангажименти и задачи се увеличават. Може да ви се наложи да решавате важни казуси относно това как ще продължите в бъдеще. Изчистете всичко излишно, което ви ангажира, за да можете да направите място за новото, което идва в живота ви след 27 ноември. Организирайте се и довършете неотложното. За някои от вас през седмицата ще бъдат решени казуси, които основно засягат вашите партньорски отношения, стабилизиране и укрепване или слагане край на формално съществуващи и нездравословни отношения. Подкрепата на приятел или влиятелна личност ще ви помогне във взимането на важни решения и преодоляването на препятствия. Преговаряйте за интересите си, това ще се отрази в положителна посока на доходите ви. Настройте се към нови източници на доходи, към обединяване на интересите ви с вашите партньори. Бъдете внимателни в разходите и най-вече нека финансовите ви рискове да бъдат премерени.

ТЕЛЕЦ

За родените в първата декада представители на знака седмицата носи сериозни промени, които ще се проявят най-вече във взаимоотношенията ви с вашите партньори. Налице е сериозна тенденция за приключване и разрушаване на съществуващи партньорства. Конфликтността в тази област и желанието ви за промяна се усилват. Направете си равносметка, оценете кое си заслужава да бъде запазено и от кое да се освободите. В тази седмица не бързайте със започването на новите проекти. Довършете започнатите ангажименти, проявете упоритост, постоянство и отговорност. В друг аспект планетното взаимодействие ще доведе до изясняване на ситуации от миналото, а това ще ви помогне да вземете правилни решения. Колебанията ви, свързани с вашите желания и възприятия, намеренията ви ще ви карат да се чувствате объркани в изборите си. Доверете се на вашата придобита опитност, а съмненията лесно ще отпаднат ако се фокусирате върху постъпките на хората към вас.

БЛИЗНАЦИ

През тази седмица основният фокус ще бъде насочен към вашата основна дейност, работни ангажименти или грижа за здравето. Едното има отношение към другото. Ретроградният Меркурий до голяма степен внесе бъркотия в ежедневието ви, но тази бъркотия ще доведе до нов ред чрез освобождаване от всичко, което е излишно. Ще успеете да подобрите и организирате дейността си по нов, градивен и положителен начин. Първите дни от седмицата носят повече напрежение, но към края, най-вече след 22 започва положителен период във вашите партньорски отношения, изнанади и приятни моменти, подкрепа във всяко отношение и неочаквани предложения. Бъдете отворени и позволете на щастието да влезе в живота ви.РАК

Към вас е възможно да се завръщат предложения и ситуации от минал период - ако това се случва, ще се наложи да вземете нови решения. През тази седмица до голяма степен вие можете да направлявате събитията. В първите дни все още ще бъдете повлияни от необходимостта да приключите със семейни въпроси или казуси, свързани с имоти. Възниква необходимост от преосмисляне на договорни отношения и провеждане на разговори, на които ще отстоявате интересите си. Слушайте интуицията си, която ще ви показва посоката. Ако имате непреодолими различия с партньори, лични или делови, анализирайте ситуацията, определете кое е стойностно за вас и разрешете конфликта. При пътувания в чужбина в този период бъдете максимално концентрирани и внимателни, възможни са нарушения във вашите планове. Силен период за творците и собствениците на бизнес, бъдете активни и изяснете целите си. Ще можете да ги активирате след 27-ми ноември.

ЛЪВ

Напрежението най-вече за юлските представители на знака, ще се повишава. От една страна възниква необходимост от промяна в кариерното ви развитие, а от друга на преден плас излиза нуждата от взимане на важни решения свързани с вашите дом, семейство и отношения в него, взаимодействия с родители. Развитието на процесите зависи от вас. Насочете вниманието си към това, което е приоритетно, овладейте желанието си за доминиране и бъдете по-отстъпчиви. Планетното взаимодействие ви насочва да създадете стабилна опора и сигурност, да подействате положително като приемете, че вие сте движещия фактор. Постигането на хармония и разбиране в дома или решаването на имотни казуси ще ви помогне да вземете правилни решения за бъдещето си. Ако напрежението е твърде голямо за вас, обърнете повече внимание на себе си, на здравето си и личните приоритети.

ДЕВА

Ретроградният Меркурий, който е ваш планетен управител внесе известно напрежение в контактите ви, общуването и най-вече в мисленето и работните ви задължения. Връщане назад към минали ситуации, контакти и взаимодейстия, размисли върху взети решения, анализи ще ви накарат да преосмислите и да промените намеренията си, свързани с хората, на които държите и обичате, включително и вашите деца. Възгледите ви се променят, предпочитанията и приоритетите също. Имате възможността да насочвате ситуациите според желанията си. Благоприятен период за покупка на имот, подобрения на дом, създаване на семейство.ВЕЗНИ

Основните теми през седмицата ще бъдат свързани с вашето финансово положение, лични приоритети, установяване на точна позиция в партньорските отношения. Избягвайте финансовите рискове, движете се в посока стабилизиране и подобряване на финансовото положение. Към вас идват ситуации от минал период, които искат нови решения. Не се колебайте, действайте според собствените си ценности и чувството ви за справедливост. Социалната ви активност се подобрява. Повод за добро настроение ще бъде подкрепа от страна на ваши приятели или авторитети. Можете да постигнете добър резултат ако заложите на информацията, която имате и проведете неотложен разговор.

СКОРПИОН

Седмицата е значима за вас, защото планетната пренастройка пряко ще ви повлияе. В първите дни се налага да довършите започнати проекти, но и да проявите търпение. Ентусиазъмът ви, динамиката, силата, която усещате, ви карат да действате и да променяте, но по-добри за това ще бъдат дните след 27-ми. След периодът, който ви даде възможност да преосмислите качеството си на живот, да трансформирате и направите промени най-вече свързани с вас самите вече сте наясно с целите си за бъдещето. Приоритетите ви се пренареждат според това, което искате. Финансовото ви положение се подбрява, очакват ви допълнителни приходи, награди и морално удовлетоверение. Не пренебрегвайте здравето си, положете повече старание и усилия в тази посока.

СТРЕЛЕЦ

Период на подготовка за новото, което ще настъпи след рождения ви ден. Положителните планети във вашия знак ви карат да се чувствате на гребена на вълната. Доброто настроение, позитивното отношение към случващото се ви дават увереност и вяра в постигането на това, което искате. Все пак, оставете събитията да се развиват според собствения си ход, все още се налага да бъдете търпеливи. Търпението ви ще бъде възнаградено чрез подкрепа на влиятелна личност или чрез увеличение на доходите ви.КОЗИРОГ

Събитията при вас следват посоката заложена от предходната седмица. Периодът налага сериозни трансформации най-вече на личностно ниво. Случващото около вас ще ви помогне да направите необходимите промени, а в крайна сметка това ще се отрази положително на бъдещето ви развитие. Напрежението при вас идва най-вече от липсата на разбирателство в колектива, работната среда, разминаване на мнения и интереси. Различни гледни точки ще ви помогнат да изчистите натрупани недоразумения от минали периоди. За вас е важна социалната активност и кариерно развитие, а тук тенденцията е положителна. В последните дни от седмицата обстановката ще се нормализира, ще успеете да наложите авторитета си сред съмишленици и най-вече в колектива. Манифестирайте уверено натрупания си опит, убедителността си и креативен подход.

ВОДОЛЕЙ

През тази седмица голяма част от събитията, които са започнали, ще достигнат своя максимум. Изяснете си своята визия за бъдещето, което искате да имате. Увеличават се възможностите за промени на работното място. Периодът на размисъл ще ви разкрие нова посока, която може да бъде свързана с професионалната реализация или партньорски отношения. Доверете се на вашия опит и поправете грешките, които сте допуснали в миналото, водени от своите идеали и мироглед. Резултатът ще бъде внасяне на сигурност в живота ви и подобряване на обществения статус. Кръгът ви от приятели се увеличава, популярността и влиянието ви сред тях също. Друга област от живота ви, която очаква вашите решения е свързана с промени в семейството ви, вашия дом или имотни въпроси.

РИБИ

Пред вас се очертава активна работна седмица. След изясняване на целите си можете да предприемете сериозни промени по отношение на развитието на вашата кариера. Към вас е възможно да дойдат нови предложения относно заемана позиция, повишение или подкрепа от страна на вашите работодатели. В определена степен това ще повлияе положително на финансовото ви положение. Бъдете активни в посоката, която сте избрали, това ще се отрази на социалния ви статус и морално удовлетворение. Усетете добре ситуацията, доверете се на интуицията си и действайте в посока стабилно финансово състояние с тенденция  запазване и увеличаване на това, което сте придобили. Балансирайте между работни задължения и отговорности, свързани с вашите партньорски отношения. Поддържайте хармонично съществуване, което ще ви води към правилни избори и действия.

Успешни дни за всички зодиакални знаци!

Нина Ненова, астролог

 

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ