Дигитален маркетинг експерт за 8 месеца

Дигитален маркетинг експерт за 8 месеца

За втора поредна година стартира академията на SoftUni Digital, в която могат да вземат участие всички кандидати с желание за реализация в сферата на дигиталния маркетинг.

В първият сезон на дигиталната академия взеха участие над 3000 души, от които над 600 успяха да преодолеят всички маркетинг предизвикателства и да усвоят умения, които им помогнаха в техния кариерен старт и професионално развитие.

Всички, които не успяха да се присъединят към първото издание на програмата, могат да наваксат пропуснатото тази година като кандидатстват за безплатния първи курс "Marketing Fundamentals" до 17-ти септември. Всички одобрени кандидати ще имат възможност да направят първите си стъпки в дигиталния маркетинг на 25-ти септември.

В академията може да се запише всеки, който има желание и мотивация да се реализира в сферата на дигиталния маркетинг или да развива свои собствени проекти. Програмата преминава през 7 специално селектирани обучения, обхващащи всички аспекти от дигиталния маркетинг: Marketing Fundamentals, Content Marketing, E-mail Marketing, Facebook Marketing, Google AdWords, Search Engine Optimisation и E-commercе. Курсовете са изцяло с практическа насоченост, разработени с едни от най-разпознаваемите имена в сферата на дигиталния маркетинг, които са и трейнъри в проограмата - Георги Малчев, Василена Вълчанова, Геннадий Воробьов, Мартин Войнов, Бисер Вълов, Борил Богоев и Димитър Савов.

Всички желаещи имат възможност да станат част цялостна практическа програма по дигитален маркетинг като заявят своята кандидатура. Подробности за академията можете да откриете на нейния сайт https://digital.softuni.bg

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ