Появи се нов, четвърти вид шоколад
Маркетинг
Обновена 13:50ч., 06.09.2017
Швейцарски сладкари създадоха изцяло нов вид шоколад, съобщи "Известия". Освен известните досега черен, млечен и бял, вече съществува и рубинен шоколад, който влиза в историята на сладкарското изкуство под името Ruby.
Той има розов отенък, а вкусът му е лек и фруктов. Разработен е на базата на рубинени какаови зърна. Текстурата му е като тази на останалите - гладка и мека.
Опитите за създаване на нов, четвърти вид шоколад, датират още от 1930 година. Швейцарските специалисти, които най-накрая се справиха с тази задача, разкриват само част от основните съставки, които, освен рубинените какаови зърна, включват още три вида мляко, бял и черен шоколад.
ОЩЕ ОТ КАТЕГОРИЯТА
|
|
Необичайният подход "втора празнична кампания"
Маркетинг |
Обновена 01:12ч., 25.11.2024
Цитат на деня
Цитат на деня |
Обновена 00:31ч., 25.11.2024
Криза с ангажираността
Лидерство |
Обновена 00:14ч., 25.11.2024
На днешната дата, 25 ноември. Имен ден празнуват Климент, Климентина и Клементина
На днешната дата |
Обновена 00:04ч., 25.11.2024
В Барселона протестират срещу високите цени на имотите
Свят |
Обновена 19:00ч., 24.11.2024
Криза с ангажираността
Лидерство |
Обновена 00:14ч., 25.11.2024
Необичайният подход "втора празнична кампания"
Маркетинг |
Обновена 01:12ч., 25.11.2024
На днешната дата, 25 ноември. Имен ден празнуват Климент, Климентина и Клементина
На днешната дата |
Обновена 00:04ч., 25.11.2024
Цитат на деня
Цитат на деня |
Обновена 00:31ч., 25.11.2024
В Барселона протестират срещу високите цени на имотите
Свят |
Обновена 19:00ч., 24.11.2024
Очертават се избори 3 в 1 наесен
Политика | Advertorial |
Обновена 10:15ч., 06.06.2016
Зам.-здравният министър: Частичен локдаун за неваксинираните при скок на заболелите
България |
Обновена 09:20ч., 26.10.2021
ЦИК обявява официално в 17.00 ч. резултатите от референдума
Политика | Advertorial |
Обновена 15:30ч., 11.11.2016
Коментари
Няма въведени кометари.