Появи се нов, четвърти вид шоколад
Маркетинг
Обновена 13:50ч., 06.09.2017
Швейцарски сладкари създадоха изцяло нов вид шоколад, съобщи "Известия". Освен известните досега черен, млечен и бял, вече съществува и рубинен шоколад, който влиза в историята на сладкарското изкуство под името Ruby.
Той има розов отенък, а вкусът му е лек и фруктов. Разработен е на базата на рубинени какаови зърна. Текстурата му е като тази на останалите - гладка и мека.
Опитите за създаване на нов, четвърти вид шоколад, датират още от 1930 година. Швейцарските специалисти, които най-накрая се справиха с тази задача, разкриват само част от основните съставки, които, освен рубинените какаови зърна, включват още три вида мляко, бял и черен шоколад.
ОЩЕ ОТ КАТЕГОРИЯТА
|
|
10 ефективни маркетинг стратегии за растеж на стартъп
Маркетинг |
Обновена 01:13ч., 14.09.2024
Цитат на деня
Цитат на деня |
Обновена 00:30ч., 14.09.2024
Антидот срещу завистта
Техники за успех |
Обновена 00:15ч., 14.09.2024
На днешната дата, 14 септември. Кръстовден
На днешната дата |
Обновена 00:04ч., 14.09.2024
Технополис стартира предварителните поръчки за новите iPhone 16
Технологии | Advertorial |
Обновена 17:12ч., 13.09.2024
Фразите, които разкриват липса на емоционална интелигентност
Техники за успех |
Обновена 00:15ч., 04.09.2024
Мечтателите и хората, които действително постигат целите си
Техники за успех | Advertorial |
Обновена 00:10ч., 27.09.2020
Гърция поиска от ЕС спешен отговор на скока на цените на тока в Централна и Източна Европа
Политика |
Обновена 18:25ч., 13.09.2024
Антидот срещу завистта
Техники за успех |
Обновена 00:15ч., 14.09.2024
10 ефективни маркетинг стратегии за растеж на стартъп
Маркетинг |
Обновена 01:13ч., 14.09.2024
На днешната дата, 14 септември. Кръстовден
На днешната дата |
Обновена 00:04ч., 14.09.2024
Не започвайте с най-лесното
Управление |
Обновена 00:11ч., 05.02.2020
Свлачище в Гренландия накарало Земята да вибрира 9 дни миналия септември, твърдят учени
Наука и Здраве |
Обновена 16:50ч., 13.09.2024
Коментари
Няма въведени кометари.