Чистотата продава

Чистотата продава

Чистотата продава

По време на пандемията потребителите направиха някои значителни промени в начина си на живот. За да успяват, бизнесите трябва да подобрят чистотата и хигиената на своите точки на продажби. Собствениците на магазини, които изпълняват изобилие от ежедневни задачи, може да забележат по-щастливи клиенти на касите, пише Крис Дел Гранде за Inc.

На какво брандовете да обърнат внимание във физическите си обекти?

Чисти врати и прозорци

Ако вратите не се контролират от сензори, потребителите трябва да докоснат дръжките им, за да влязат. Ангажирането на персонала с честата поддръжка на входа и стъклата, които хората докосват десетки пъти на час, е важно за защитата от COVID-19.

В допълнение добре почистеният магазин е приветлив за онези, които пазаруват по-дълго. Купувачите, които са по-внимателни към детайлите, може да споделят новината за чистия ви магазин и с други хора в района.

Чистота около касите

Това е едно от последните места, през които купувачът трябва да се придвижва възможно най-безпроблемно и безопасно.

За поддържането на чисти повърхности там можете да заложите на препарати с агенти за борба с микробите, редовно почистване на лентата и гишето, щитове от плексиглас.

Освен това служителите, които работят с пари и кредитни карти, може да предадат определени вируси на други хора от персонала или на клиенти. Затова е важно касиерите да носят ръкавици и да ги сменят през чести интервали от време.

Все по-голям брой клиенти плащат за стоки и услуги чрез банкова карта, което им позволява да пазаруват без контакт с други хора. Осигурете им тази възможност.

Почиствайте количките и кошниците

Дори и да влезе за 2-3 артикула в обекта ви, един купувач може да използва кошница, вместо да препълва ръцете си с продукти. Уверете се, че и кошниците, и количките се дезинфекцират след всяко ползване.

Дори едно обикновено почистване може да доведе до позитивни финансови резултати и повече популярност за бранда ви.

Крис Дел Гранде, президент и съосновател на Valued Merchant Services, за Inc

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ