Playboy връща голите снимки

Playboy връща голите снимки

Playboy връща голите снимки

След година "въздържание" най-известното мъжко списание в света Playboy връща голотата на корицата си, а с нея и идентичността си. Това обяви синът на Хю Хефнър - 25-годишният Купър Хефнър, който е художествен директор на списанието в момента.

В съобщението си в Twitter Хефнър-младши призна, че свалянето на "горещите" снимки било грешка, но сега Playboy е готов да си върне идентичността.

Голотата отново ще стане част от съдържанието на американския Playboy още в мартенския си брой. Ще бъдат върнати и рубриките "Философията на "Плейбой" и "Парти шеги".

Слоганът "Забавление за мъже" пък ще бъде премахнат от корицата завинаги. "Ние винаги ще бъдем лайфстайл списание, акцентиращо върху мъжките интереси, но както ролята на половете в обществото се изменя, това трябва да правим и ние", подчертава Хефнър.

В свое друго изявление Хефнър споделя колко много му е липсвало да вижда създаденото от баща му на страниците на Playboy - списание, което не се притеснява да говори открито за сексуалната свобода, но междувременно окуражава и интелигентния диалог между различни социални, философски и религиозни позиции.

Източник: БГНЕС

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ