Телелинк въвежда новa корпоративна идентичност

Телелинк въвежда новa корпоративна идентичност

Телелинк въвежда новa корпоративна идентичност

Компанията Телелинк вече има нова корпоративна идентичност. Тя отразява репозиционирането й от системен интегратор, в доставчик на услуги и решения за дигитална трансформация, посочват представители.

Промяната в корпоративната идентичност е разработена за всички комуникационни канали на бранда – от уебсайт, до всякакви видове рекламни, PR и комуникационни материали. Новият сайт www.telelink.com e създаден да бъде качествено различен от досегашния, с подобрено съдържание и визия, по-бърз и интуитивен достъп до корпоративното портфолио, по-бърза връзка с клиенти и партньори.

“За да помогнем на нашите клиенти да се трансформират дигитално, първо започнахме трансформацията вътре в нашата компания, променяйки собствената си филофософия за пазара, клиентите и самите нас в духа на дигиталната ера. Трансформацията е процес и ние го започнахме с нова визуална идентичност, която отговаря на новия Телелинк бранд – устремен, отговорен, но и по човешки земен”, коментира Любомир Минчев, собственик и председател на борда на директорите.

Новото лого е еволюция на старото, то оставя усещането за приемственст, запазвайки старите цветове и знак, но на ново - модерно и дигитално ниво. Новият знак в логото е вдъхновен от лентата на Мобиус – лентата без начало и без край, с добавен триизмерен ефект, за да внуши многопластовата същност на технологичния бизнес и визуално да препрати към идеята за цифровото, обясняват от компанията.

Чисто, прозрачно, с малко, но точни думи и графики е новата линия на фирмата, която се стреми да съчетава високи технологии и човечност, защото според нея дори и най-високите технологии биха били безсмислени, ако не са в името на човека и изконните човешки ценности.

Разкриването на новата бранд идентичност ще става постепенно и ненатрапчиво, по-скоро в посока съдржание, а не форма, както приляга на обновения Телелинк.    

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ