Бившият шеф на bTV стана търговски директор в dentsu

Бившият шеф на bTV стана търговски директор в dentsu

Бившият шеф на bTV стана търговски директор в dentsu

Глобалната комуникационна компания dentsu е назначила бившия главен изпълнителен директор на bTV Media Group за главен търговски директор в Югоизточна Европа тази седмица.

От основаната в Токио група посочват в своя изявление, че Флориан Скала ще заеме новосформиран пост, чиято цел е „укрепване на растежа и търговските практики“ в региона.

Той ще докладва пред главния изпълнителен директор на dentsu за Югоизточна Европа, Мария Грашнова, и се присъединява към мениджърския екип в Румъния.

От компанията припомнят, че Скала има две десетилетия опит като ръководител в централните и източните части на Европа, включително като търговски директор в Markiza Group в Словакия, а след това и като главен изпълнителен директор на bTV Media Group у нас.

„С текущата си трансформация dentsu предефинира начина, по който мрежите от агенции работят и обслужват клиенти, и имам привилегията да се присъединя към dentsu в този момент“, коментира Скала и допълни че за него компанията е „символ на креативност, иновация, ефективност и надеждност в маркетинговите комуникации“. Той заема новата длъжност, считано от 1 декември.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ