Радован Витошевич става директор за Югоизточна Европа на myWorld

Радован Витошевич става директор за Югоизточна Европа на myWorld

Генералният директор на myWorld Радован Витошевич е назначен за регионален директор на компанията за Югоизточна Европа. Компанията myWorld, която миналата година отбеляза 10 години съществуване на македонския пазар, успешно гради плановете си чрез отлична управленска политика, което се доказва от факта, че управляващият директор Радован Витошевич, допринесе за големи успехи в myWorld България, myWorld Косово и myWorld Албания като техен регионален директор.

myWorld се основава на няколко ключови елемента на успешна екосистема за пазаруване като купувачи и търговци на дребно, мрежа от микро, малки и средни предприятия, както и големи предприятия, онлайн и офлайн платформи. От eдна платформа за предимства myWorld се превърна в глобална сила в онлайн продажбите, пътуванията и услугите за настаняване и бавно навлиза в индустрията на дигиталния маркетинг. Под егидата на тази група са няколко марки и индустрии: myWorld.com, marketplace.myWorld.com, travelWorld.com, Benefit Lounge, OneSense, @media, eVoucher и др.

Успехът в Македония през изминалите години и успешната бизнес история, която градим в продължение на 11 години, не само у нас, но и в България, Албания и Косово, беше мотивация за мен и целия екип да работим усилено и с ангажираност. Ръководството на компанията осъзна това и резултатите, които постигнахме, бяха причината да бъда назначен за регионален директор за Югоизточна Европа. Много съм щастлив, че сега ще имам възможността да допринеса за развитието на други пазари в региона и да продължа да разпространявам успешната история. „Горд съм, че съм пионер в индустрията за лоялност и заедно с тези пазари в тази част на Европа ще зададем нови стандарти на работа и ще увеличим общността на покупките по целия свят.“, коментира новото си назначение Радован Витошевич.

Издигането му до регионален директор за Югоизточна Европа е доказателство за изключителната му отдаденост през годините. Той ще приложи своя опит в областта на бизнеса и управлението в ръководството си като регионален директор на общо 11 държави, включително Гърция, Кипър, Сърбия, Босна и Херцеговина, Хърватия, Словения, Черна гора – предизвикателство, което приема с голям ентусиазъм.

myWorld Holdings Ltd. Лондон има повече от 15 милиона членове по целия свят, които могат да пазаруват онлайн и да печелят Cashback и точки за пазаруване чрез своята програма за лоялност. От своя страна партньорите се възползват от ефективни програми за лоялност, които им помагат да увеличат своята видимост. Повече от 150 000 партньора на над 50 пазара вече използват програмата myWorld Benefit. Плановете на myWorld Holdings Ltd. Лондон в следващия период е да се увеличи броя на партньорите, да се дигитализира напълно и да се предложат решения, които ще бъдат първите в света.

Радован Витошевич е носител на няколко престижни награди и е обявен за Мениджър на годината от "Мъж на годината 2020" и "40 под 40" на Business Elite през 2021 г. в Македония, както и носител на наградата на Business class в България. Радован е и най-продаваният автор на книгата “Пробуждане на съзнанието”, която е четиво за личностно развитие, написана заедно със съпругата му Катерина Ангеловска, преведена на няколко езика и с успешни продажби през всички световни платформи.

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ