Бизнес семинарът „България след кризата” на сп. „Мениджър” гостува в Русе

Бизнес семинарът „България след кризата” на сп. „Мениджър” гостува в Русе

Бизнес семинарът „България след кризата” на сп. „Мениджър” гостува в Русе

За втори път сп. „Мениджър” ще гостува в Русе с набиращите все по-голяма популярност бизнес семинари, организирани от изданието. Форумът под надслов „България след кризата: Икономика, иновации и финансиране” ще се проведе на 28 ноември, понеделник в х-л „Космополитен” с начален час 13:45 ч.

Участието за всички желаещи да присъстват е безплатно, но е необходима предварителна регистрация, която може да се направи на място, преди началото на събитието или предварително на тел. 02/ 9831305 или на forum@manager.bg.

В първия панел на семинара „Растеж след кризата” ще се дискутират темите:

- Електронното правителство в полза на бизнеса.

- Иновации, информационни технологии и еврофондове.

- Икономиката през 2012: Доходи, безработица, инфлация

- Преглед на растежа по индустрии.

Водещ лектор в този панел ще бъде Лъчезар Богданов, управляващ съдружник в „Индъстри Уоч”.

 Вторият панел е посветен на финансирането за бизнеса с конкретни и практични насоки за политиката на банките при определяне на лихвите, специални условия за кредитиране, управление на кредитния риск при търговските вземания, добри практики за правене на бизнес през 2012 .

Те ще бъдат представени от Христина Филипова, изпълнителен директор и член на УС на СИБАНК, Тинка Станчева, регинален мениджър Северен дунавски регион СИБАНК , Шезай Шекиров, Ръководител управление „Подпомагане на продажбите – МСП“.

 

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ