Бизнес събития през декември 2

Бизнес събития през декември 2

12 декември - Коледно PR Парти: „Различни и обединени"/ Салон Мати, НДК, София/ - Eлате и вижте вдъхновеният от рубриката „За и против” дебат на тема „Кой е по-добър PR комуникатор в социалните медии – мъжете или жените?” с основни опоненти Десислава Бошнакова и Любомир Аламанов. Заложете на своя фаворит и спечелете уикенд за четирима в Комплекс „Кочорите” в Пампорово.

12 – 13 декември - Обучение: „Промяната - криза или нови възможности"/ Британски Съвет, София/ - От умението за управление на този процес зависи дали промяната ще се превърне в критична ситуация или ще изведе организацията към по-сигурно бъдеще. Ролята на специалиста по човешки ресурси е централна в този процес. Обучението е насочено към служители на отдели за човешки ресурси, независимо от своята позиция; служители, отговорни за вътрешни и външни комуникации; мениджъри.

12 – 16 декември - Шести Медиен панаир: „Журналисти по теория, журналисти на практика”/ СУ "Св. Климент Охридски", Факултет по журналистика и масова комуникация, София/ - това е първият по рода си в България Медиен панаир. Той се организира от фондация „За ново партньорство в журналистиката“ и агенция PRoPR. Идеята на проекта е да срещне теорията и практиката – двете неделими части в обучението на бъдещите журналисти.

13 декември - Шеста годишна среща на бизнеса с правителството: „Презареждането на Европа"/ х-л „Шератон”, София/ - Трусовете в еврозоната промениха сериозно прогнозите какво ще се случва в икономиката на ЕС, а оттам и перспективите пред българския бизнес. Европа преживява голяма трансформация, която ще засегне всички страни на континента. Чуйте на живо какво предстои от най-важните хора в държавата, както и какви са плановете на българското правителство за икономиката и реформите през идващите месеци.

14 - 15 декември - Семинар: „Управленско развитие - Разрешаване на проблеми и вземане на решения"/ Бимек, София/ - Целта на програмата е да развие техники за ефективно решаване на проблеми и вземане на решения и тези техники да бъдат прилагани на работното място. В края на програмата, участниците ще могат да идентифицират проблеми и рискове, както и да определят подходящата реакция; информирано да вземат  решения, като идентифицират и събират необходимата им информацията; да използват аналитични подходи при вземане на решения; да се справят с проблеми и вземат на решения чрез креативност и логика; да прилагат техники за креативно и иновативно мислене и генериране на идеи.

16 декември - Уъркшоп: „Бизнес моделиране"/ Бизнес институт, София/ - основни теми на събитието: Как да опишем и представим даден бизнес модел и/или елементи от него – примери и илюстрации; Анализ и дизайн на бизнес модел – снемане на бизнес модел на съществуващ бизнес, изграждане на бизнес модел на старт-ъп идея и нов продукт; Оценка на бизнес модел – влияние на външни фактори и пазарна среда върху конфигурирането на елементите, анализ на конкурентно предимство и анализ на конкуренти чрез бизнес моделиране; Примери и илюстрации за иновативни бизнес модели – източници и подход на иновативност при бизнес моделирането.

22 декември - Форум: „Кариера в България. Защо не?”/ Интер Експо Център, София/ - за четвърта поредна година форумът ще събере на едно място българи с образование и опит в чужбина с водещи български компании. Целта на събитието е да запознае младите професионалисти с актуалните възможности за кариера в България.

Източник: EventBox

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ