Бизнес събития през септември 2

Бизнес събития през септември 2

10 – 11 септември - Семинар и изложение за устойчиво развитие в България – това е първият по рода си в България семинар. Той ще се проведе на язовира между селата Мало Бучино и Иваняне, на около 15 км от центъра на София. Семинарът ще се състои от тази страна на язовира, където се намира ресторантът и в пространството около него. Идеята е да събере на едно място много участници от различни организации и сдружения от България и чужбина. Основен лектор и през двата дни, ще бъде международният експерт Йън Уинклес, по чиято идея се организира семинара, и чиято дейност е призната от ЮНЕСКО.

13 септември - Дискусия с Аня Фьорстер и д-р Петер Кройц: „Нестандартно бизнес мислене”/ Модерен театър, гр. София/ - В дискусия с представители на иновативни фирми, двамата бизнес бестселър автори Аня Фьорстер и д-р Петер Кройц, ще поставят под въпрос изградените стереотипи и ще се опитат да ни вдъхновят да мислим различно. За повече подробности: https://bulgarien.ahk.de/bg.

14 септември - Семинар: "Банки и застраховане и онлайн присъствие"/ Център за образование и култура "Илиев", гр. София/ - Как финансовият свят да се позиционира по- добре в дигиталната екосистема? Това е основната тема, която ще бъде разгледана по време на семинара. В рамките на фокусирани презентации ще бъдат разгледани още въпроси, свързани с възможностите за маркетиране в онлайн среда, начините за комуникация със специализирани общности, традиционни и нови модели за дисплей реклама, измеримостта на ефективността на интерактивни кампании и примери за добри практики. 

15 – 16 септември - Академия по лидерство и мениджмънт / Best Western Hotel Expo, гр. София/ - В резултат от Акадеmията участниците ще получат: Ясно разбиране за жизнено важните елементи на успешния и резултатен екип и къде нещата могат да се объркат. По-ясно разбиране на всички функции в компанията, за да може тя да оцелява и да се разраства стабилно; По-ясно разбиране как оптимално да се използва наличния човешки ресурс в компанията и от какви хора тя има нужда; Познание за изготвяне на план как да се достигне там, където собственикът/ управителят желае; Инструмент за измерване производителността и функционалността на различните позиции в компанията; Инструмент за растеж и успех независимо от промените на пазара; Знание за това как да виждат през маските на хората-Емоционална интелигентност и мотивиране с емоции; Основите на стабилно Лидерство и Мениджмънт.

16 септември - Безплатен семинар: "Коментари по актуални счетоводни теми" / Художествена галерия „Владимир Димитров – Майстора“, гр. Кюстендил/  - Семинарната програма включва актуални лекции по водещи счетоводни теми.

16 – 17 септември - Девети Национален Семинар: "Практиката на обществените поръчки" / х-л “Сити Бест Уестърн”, гр. София/ - На Семинара ще бъдат разгледани важни моменти във връзка с провеждането на процедурите за възлагане на обществени поръчки, условията за участие в процедурите към кандидатите за изпълнители, актуалните моменти на обжалването на процедурите и практиката на договорите за обществени поръчки.

16 – 17 септември - Курс: "Маркетинг и продажби в нестабилни времена – технология за ефективно повишаване на приходите"/ Бизнес център "Андромеда", гр. София  - Искате да повишите продажбите си и да увеличите приходите на Вашата компания? Всеки желае, но не всеки познава в детайли стъпките за постигане на тази цел! Позволете на дългогодишния експерт в областта на Маркетинга и продажбите Диана Георгиева да Ви разкрие работеща технология за повишаване на приходите.

16 – 17 септември - Семинар: "Управление на Човешките ресурси и политика по персонала"/ х-л „Аква”, гр. Бургас/ - Планиране и бюджетиране като част от системата по УЧР. Връзка между отделните компоненти на системата за УЧР. Мястото на направление ЧР в организацията. Планиране и бюджетиране на дейностите по УЧР. Отчетност; Длъжностни характеристики и администриране на трудовите взаимоотношения - основни положения и изисквания. Съставяне на ефективни длъжностни характеристики. Как добрата длъжностна характеристика се превръща в основа на профила на длъжността при подбора; Въвеждане на избран кандидат в компанията. Подпомагане работата му по време на изпитателния срок. Оценка на справянето му след срока на изпитване. Оценка на ефективността от подбора. Анализ на кампанията по подбор. Това са малка част от темите, които ще бъдат засегнати на семинара.

17 септември - Social Me Workshop # 5: Facebook vs. Google+/ Интерпред, гр. София/ - За пети път в София ще се проведе специализирана конференция на тема маркетинг и реклама чрез социалните мрежи - Facebook, Google+, Twitter, Linked in и други. Целта е представяне на различни методи и техники за маркетинг и реклама чрез Facebook, както и представяне на новата социална мрежа Google+ и маркетинг възможностите, които тя ще предостави. Участниците ще научат най-добрите практики от доказани експерти в областта.

20 септември - Семинар: "Храни и напитки и онлайн присъствие" / Център за образование и култура "Илиев", гр. София/ - В рамките на фокусирани презентации ще бъдат разгледани въпроси, свързани с възможностите за маркетиране на продукти в онлайн среда, начините за комуникация със специализирани общности, традиционни и нови модели за дисплей реклама, измеримостта на ефективността на интерактивни кампании и примери за добри практики.

20 септември - IDC Business Intelligence Roadshow 2011 /х-л Шератон, гр. София/ BI Roadshow ще покрие следните теми, които отразяват последните тенденции в аналитичните системи, достъпа на информация и управление на бизнес резултатите: Технологии, базирани в облака и аналититична функционалност, предоставяна като услуга; Използване на аналитични системи за обработка на съдържание от Интернет, включително социални мрежи; Системи за бизнес анализи, базирани на Open Source софтуер и др.

Източник: EventBox

Очаквайте третата част на „Бизнес събития през септември”, която ще обхване периода 20-31 септември.

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ