Компаниите, които подкрепиха "Намали с 10" - Platinum Fitness & Spa

Компаниите, които подкрепиха Намали с 10 - Platinum Fitness & Spa

Компаниите, които подкрепиха "Намали с 10" - Platinum Fitness & Spa

Platinum Fitness & Spa e луксозен фитнес и спа център в сърцето на София. В него всеки клиент има възможност да се възползва от специализирани фитнес тренировки, уникална спа зона и релаксиращи масажни терапии, както и от атмосферата на подходяща социална среда.

 Platinum Health Club е създаден с идеята да удовлетвори нарастващата необходимост от професионални фитнес и спа услуги . От самото начало залага и се стреми към прилагането на най-високи стандарти в своята област чрез модерно оборудване, луксозна обстановка и висококвалифициран персонал.

 Фитнес зоната е оборудвана с високотехнологични тренажори от водещите световни производители Cybex Int. и Concept 2. Сybex International, Inc. е водещ производител на елитно фитнес оборудване. Уредите са проектирани и разработени да отразяват естественото движение на човешкото тяло, така че всеки потребител - от професионален спортист до начинаещ да може да подобри своята форма.

За аеробно натоварване клубът разполага с последната линия кардио оборудване Cybex Int. с персонални плазмени екрани на всяка машина. Така всеки може да гледа любимия си филми, докато тренира на бягащи пътеки, крос тренажори или стационарни колелета. За подобряване на силата на разположение са машини и свободни тежести на Cybex Int.

Клубът има и отделно студио за групови тренировки, в което се предлагат занимания по Пилатес, Йога, Body Pump, Самоотбрана, Гъвкавост, Кръгова тренировка и т.н.

Спа зоната отговаря и най-претенциозните изисквания за релакс и комфорт със своя мини басейн с топла вода, сауна, парна баня, зона за релакс, а също и богат избор от масажи.

PLATINUM FITNESS & SPA СЕ ВКЛЮЧВА В ЦЕНОВАТА ВАКАНЦИЯ НА СП. „МЕНИДЖЪР” КАТО ПРЕДЛАГА НА ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ МЕСЕЧНАТА СИ КЛУБНА КАРТА, КОЯТО ОТ СЕПТЕМВРИ Е НАМАЛЕНА ОТ 150 НА 120 ЛВ. ЗА МЕСЕЦ ДЕКЕМВРИ ПО ПРОГРАМАТА „ДА БЪДЕМ ВЪВ ФОРМА ЗА КОЛЕДА” КЛУБЪТ ПРЕДЛАГА СЪОТВЕТНО:

КЛУБНА КАРТА ФИТНЕС И СПА „ДЕКЕМВРИ 2011: 80 лв + БЕЗПЛАТНА КАРДИО ПРОГРАМА ЗА ИЗГАРЯНЕ НА МАЗНИНИ”

ОТДЕЛНО КЛУБЪТ ПРАВИ НАМАЛЕНИЕ СРЕДНО С 10% И НА ВСИЧКИ МАСАЖИ ОТ ЛИСТАТА СИ

ЗА ОЩЕ ИНФОРМАЦИЯ: www.platinumhealthclub.bg

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ