Четвъртият хотел на актьора Робърт де Ниро в Испания отваря врати в центъра на Севиля

Четвъртият хотел на актьора Робърт де Ниро в Испания отваря врати в центъра на Севиля

Четвъртият хотел на актьора Робърт де Ниро в Испания отваря врати в центъра на Севиля

Четвъртият хотел от луксознана верига хотели и японски фюжън ресторанти Nobu ще отвори врати в стария град на Севиля тази пролет. Американската компания, чийто основател е актьорът Робърт де Ниро, ще отвори заведението във вече реновирана сграда на Плаца де Сан Франциско, до кметството на Севиля, предава cincodias.elpais.com

Това е шестият хотел Nobu в Испания. Три от тях вече работят в Барселона, Марбея и Ибиса. И има още три, които предстои да бъдат отворени скоро: този в Севиля, в Сан Себастиан (очаква се за лятото) и още един в Мадрид.

Nobu е успешна марка хотели и ресторанти, стартирана в Ню Йорк от актьора Робърт де Ниро заедно с японския готвач Нобу Мацухиса и филмовия продуцент Меир Тепер. Тя посреща гости в 16 обекта в света и е обявила откриването на още 19, показва справка в уебсайта на фирмата, който вече обявява предстоящото откриване на хотела в Севиля.

Сградата беше реновирана през последните месеци от Millenium, преди да подпише с Nobu. Тази socimi (регистрирана инвестиционна компания на пазара за недвижими имоти), специализирана в хотели, се превръща във много важен играч в откриването на петзвездни заведения, управлявани от национални и международни марки.

Новото откриване на Nobu идва в момент, когато растежът на Севиля се откроява сред градските дестинации в Испания, тъй като тя премина от само един луксозен хотел (Alfonso XIII) до три други (Radisson, Unuk и Mr Ramon).

В Испания непрекъснато навлизат международни луксозни марки през последните години като Marriott, Hyatt, Four Seasons или Nobu. Между 2019 г. и 2022 г. са затворени 56 проекта, безпрецедентен брой, а за следващите пет години (от 2023 г. до 2028 г.) са планирани 90 отваряния, от които само 40 ще се състоят тази година, показват данните от доклад, изготвен от консултанта за недвижими имоти CBRE. 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ