Ваня Григорова: Направихме първата стъпка, ще продължим докрай

Ваня Григорова: Направихме първата стъпка, ще продължим докрай

Ваня Григорова: Направихме първата стъпка, ще продължим докрай

„Благодаря на гражданите които повярваха в нашите идеи и ни подкрепиха. По време на кампанията усещах подкрепа. Направихме първата стъпка – поставихме в центъра на дебата в кампанията проблемите на работещите хора, на малкия човек. Имаме волята да продължим докрай и ще го направим". Това заяви кандидатът за кмет на София Ваня Григорова, която според предварителните данни от вота ще се изправи на балотаж срещу Васил Терзиев от ПП-ДБ. До нея в приемната на "Леге" 8 застанаха председателят на БСП в София Иван Таков и председателят на Коалиционния съвет на „Левицата!“ Костадин Паскалев.

„Благодаря на гражданите, които повярваха в нашите идеи и ни подкрепиха, на БСП и коалиционните партньори и на колегите от синдиката. Усещах подкрепата на гражданите в срещите - лице в лице“, каза още Григорова.

Ще продължат да търсят подкрепа от всички които припознават клаузите им и смятат, че малкият човек не е малък, а има" основание да е поставен в центъра на политиката на Столичната община. Ние сме коалицията, която направи най-много срещи на терен", подчерта Григорова. Таков добави, че първо искат да видят окончателните резултати, но ще търсят подкрепа за вече заявените припритети. Не влизаме в задколисни договори, некоалици и сглобки.

Аз съм кандидат на обединената левица, каза Григорова. И подчерта, че се изправила срещу тежкото раздържавяване на Столична община тя да се превърне в агенция за имоти. "Хората разбраха, че оставяйки без активи Стоична община не е стопанин, а е рентиер и търгаж. Ако отида на балотаж, Стоична община ще върне функциите си на стопанин и няма да се отказва от отговорностите си да управлява" , увери кандидатката за кмет. Ние сме единствена алтернстива на 33 г. управление и на модела" Софиянски", който преля в модела ГЕРБ. Изправете се, софоянци и те ще паднат", заяви Ваня Григорова .

Таков благодари на всички, упражнили правото си на глас "в битката, да бъде разглобена сглобката". Кампанията бе успешна, посланията ни достигнаха хората. Гласът на хората бе чут, каза още Таков.

Костадин Паскалев благодари на Ваня Григорова за тежкия личен ангажимент, който е поела и който, по думите му съответства на целия ѝ професионален път и социалната ѝ ангажираност. „Благодаря и на Иван Таков за политическата воля, за да се стигне до ляво обединение зад Ваня“, каза Паскалев.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ