Задържаха Волен Сидеров за хулиганство в Първо районно

Задържаха Волен Сидеров за хулиганство в Първо районно

Задържаха Волен Сидеров за хулиганство в Първо районно

Волен Сидеров е бил задържан заради хулиганство и рушене на имущество в Първо районно управление в София. В момента той е задържан до 24 часа. Материалите се докладват в прокуратурата. Лидерът на партия „Атака“ Волен Сидеров отишъл в Първо РУ, за да търси полицайката Симона Радева, за която се смята, че е била в колата заедно с Георги Семерджиев при тежката катастрофа на Черни връх, при която загинаха две момичета.

Сидеров се опитал да разбие врата, настоявайки за среща с шефа на районното. Той влязъл в остро пререкание с жената, която записва посетителите, а когато не получил отговор дали шефът на районното ще слезе са среща, Сидеров започна да блъска по вратата ѝ.

Сидеров използва нецензурни обиди за Радева и искал да знае как е назначена. Тя в момента се води в отпуск, съобщи вчера МВР-министърът в оставка Бойко Рашков. На излизане от районното Сидеров е бил арестуван.

Това е поредно задържане на Сидеров, който има 5 присъди за хулиганство. По тях той се споразумя с прокуратурата и бе наказан с пробации. Последното му задържане е през април 2020 г. Тогава той бе призован в столичната полиция като свидетел във връзка с разследване за негов призив хората масово да нарушат ограничителните мерки заради пандемията от коронавирус и да излязат за Великден от домовете си без маски. Сидеров се яви по-късно с адвокат и беше задържан за 24 часа.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ