Съдърланд събира екипите си в нов модерен офис в софийското сити

Съдърланд събира екипите си в нов модерен офис в софийското сити

Съдърланд събира екипите си в нов модерен офис в софийското сити

Съдърланд България вече е на нов адрес. Компанията, която разполага с 2200 служители у нас, събира на едно място екипите си в София, които до момента работеха на различни локации в нов, просторен и модерен офис, разположен в Балкан Бизнес Център, намиращ се в новото „сити“ на София – зоната около булевард „Цариградско шосе“, в близост до The Mall.

„Откриването на новия ни офис в столицата идва на фона на завоюването на сертификата Great Place to Work® - „златния стандарт“ в оценката на работното място. Съдърланд България го получава за втора поредна година“, заяви изпълнителният директор на Съдърланд България Димитър Гълъбов, финалист в Десетката на Топ бизнес лидерите на България в конкурса „Мениджър на годината“ през 2022 г.

„Сертификатът Great Place to Work® е изключително важен за нас и ангажиментът непрекъснато да надграждаме и подобряваме работната среда от днес е подкрепен и от новия ни офис в София“, посочи още той.

Балкан Бизнес Център е с площ от 29 000 кв. м, разпределени между 19 етажа, 13 от които офисни плюс 6 надземни паркинг нива, осигуряващи повече от 400 паркоместа. Те се обслужват от 17 асансьора, като всеки етаж разполага с балкони и изобилие от естествена светлина и зеленина.

Сградата се захранва от 100% възобновяеми енергийни източници и е носител на сертификати за високи постижения в устойчивото и зелено строителство и енергийната ефективност. Тя ще бъде свързана с директна връзка с The Mall до януари 2024 г.

Новият офис на Съдърланд България, разположен на три от етажите в Балкан Бизнес Център, позволява хибриден модел на работа. Той предлага просторни помещения за хранене и почивка, зала за игри и други предимства.

Компанията открива първия си многоезиков офис за обслужване на клиенти в София през 2008 г. Освен в столицата, днес Съдърланд България разполага с локации и в Бургас, и във Варна.

Служителите ѝ предлагат обслужване на клиенти на повече от 17 европейски езика. Освен удобни и добре оборудвани офис пространства, компанията осигурява разнообразни възможности за обучение и повишаване на квалификацията, както и множество социални придобивки.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ