Видео с говорещо куче е най-гледано на Острова през 2011 г.

Видео с говорещо куче, чиито стопанин му разказва какво е направил с мръвките от хладилника, е най-гледаният клип в YouTube сред британците през 2011 г. То е прегледано над 74 млн. пъти от потребителите по света. Публикувано е на 1 май 2011 г. Забавните кадри показват от близо куче, чиито движения на челюстта и прозявки са озвучени в перфектен синхрон, сякаш то наистина говори с разтревожен човешки глас, при това на английски език.

Това YouTube видео е надминало по гледаемост във Великобритания всички останали тази година, отбелязва BBC. В него злочестият домашен любимец отговаря с тъжен глас „Шегуваш се!” (“You’re kidding me!”), когато стопанинът му разказва какво е сторил с месото от хладилника и как го е дал на друго животно - котката.

Второто най-гледано клипче на Острова, след това с кучето, през 2011 г. е видеопародия на кралската сватба – реклама на британския оператор T-Mobile. В топ 5 на хитовите клипчета в страната следват още “Winning” – откъси от интервю с американския актьор Чарли Шийн, след като беше уволнен заради проблеми с наркотиците, превърнати в музика, клипче със странна, анимационна, пееща котка и прослушването на Майкъл Колинс в тв шоуто Britain’s got talent.

Най-гледаното видео с кучето можете да видите след този текст.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ