Марк Джейкъбс разбуни духовете с провокативен парфюм

 Марк Джейкъбс разбуни духовете с провокативен парфюм

Марк Джейкъбс разбуни духовете с провокативен парфюм

Една от живите легенди на модната вселена Марк Джейкъбс заложи на скандала като най-добрата рекламна стратегия.

Той създаде нов мъжки аромат с провокативното име Bang, което в буквален превод означава силен удар. Но не буквалният, а преносният смисъл вълнува повече Джейкъбс.

Както самият той споделя, особено му харесва сексуалния подтекст в наименованието, защото в американския сленг по този начин наричали сексуалния контакт.

За да подсили още повече предизвикателството, Джейкъбс отказа участие на известни звезди в рекламната кампания на парфюма и сам стана лице на популяризирането на новия аромат.

На постера (сесията е заснета от известния моден фотограф Юрген Телер) Джейкъбс демонстрира чувството си за арт еротика, но на крачка от прехвърлянето на границата. Позата му предизвика разпалена дискусия в модните среди, а отскоро и извън тях.

Ние обаче лично се убедихме, че Джейкъбс няма причина да се смущава от голотата си и затова ви показваме нагледно поредното му революционно решение.

Парфюмът Bang – копродуция на на Marc Jacobs и компанията Coty ще се появи на пазара през юли във флакони от 50 и 100 мл.

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ