Хърватски сайт разнася славата на българската боза

Хърватски сайт разнася славата на българската боза

Хърватски сайт разнася славата на българската боза

Докато се чудим с какво да се похвалим пред Европа, тя сама откри родния бранд, който заслужава внимание. Хърватският сайт croatiantimes.com публикува похвално слово за „българско пиво” с чудодейни свойства, което увеличава бюста на жените. Новината, пусната преди няколко дни, беше подхваната от руски електронни издания, които и днес продължават да я доукрасяват с още положителни отзиви.

 Навсякъде напитката е наричана „бира” или „пиво”, но от описанието й става ясно, че се има предвид точно бозата. Този напълно здравословен и вълшебен елексир първоначално бил разработен в помощ на майки, които имат проблеми с кърмата, но неочаквано, прилагането му довело до още един положителен ефект – увеличаване на обиколката на бюста, гласи кратката версия на легендите в интернет за нашата напитка.

 Като център на производството на това магическо пиво, което спестява значителни разходи за пластична операция в публикациите се посочва гр. Русе.

А там, от няколко години върви усилена търговия с румънци, които често пътуват до крайдунавския град, за да пазаруват боза за любимите си, пише в други източници. За чудодейната напитка се е разчуло дори в Германия и Австрия, откъдето зачестили заявки на местни търговци за снабдяване на магазини в европейските държави.

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ