10 вълнуващи женски черти, които привличат мъжете

10 вълнуващи женски черти, които привличат мъжете

10 вълнуващи женски черти, които привличат мъжете

Не само външността е тази, която буди възхищение, желание за близост и любов. Вижте кратък списък на 10 от най-вълнуващите черти на женския характер, които биват високо ценени от мъжете.

1. Дълбок, страстен интерес към нещо определено

Съвсем не е задължително този интерес да се споделя и от двамата, самият факт че го има, говори, че пред вас е човек с богат вътрешен свят.

2. Апетит за четене

Наличието на автентичен апетит към книгите предизвиква неподправен интерес към такава личност. Това означава, че тя се стреми да се поддържа в добра интелектуална форма и непрекъснато подбира правилната храна за мозъка си.

3. Богат активен речник

Подходящите думи в подходящия контекст, при това, леко поръсени със здравословно чувство за хумор – това е признак за добър събеседник и задълбочен човек.

4. Формиран вкус

Добре култивираният личен вкус ви гарантира, че вашият партньор не просто ви следва във всичко, а има собствени житейски ориентири.

5. Собствено мнение

Определенната принципна позиция по даден въпрос говори, че срещу вас е човек с искрен интерес към живота, зад пределите на неговата собствена зона на комфорт.

6. Мечта

Мечтата и опитите за нейното въплъщение са важен показател, че човек има бъдеще. И не е странно, че е лесно да се влюбиш в такъв човек.

7. Способност да поддържа разговор

И най-страстната любов започва с разговор – ако е съдържателен, още по-добре.

8. Емоционален интелект

Умението да управляваш и контролираш емоциите си е признак на висок интелект. Това качество може да се окаже определящо за съвместимостта и продължителността на отношенията.

9. Умение за отборна игра

Животът е сложно нещо, но заедно е по-лесно да се справяш с неговите изпитания и задачи. Умението да ги поделяш с партньора е залог за стабилни отношения.

10. Стремеж към обучение

Тази черта от характера може реално да ви изведе на качествено ново и по-високо ниво, просто заради общуването с такъв човек.

Източник: Just do it

 

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ