"Амнести интернешънъл" с нова, силна реклама

Правозащитната организация „Амнести интернешънъл” показа нова, силна, впечатляваща и обезпокояваща видеореклама на дейността си, която получи висока оценка в сайтовете за маркетинг и световни кампании. Видеото умишлено показва брутални сцени на насилие, моменти, които шокират зрителя, и кадри със замърсяване на природата, които го трогват. Въпреки това то е едно от най-леките и поносими за гледане в сравнение с предишните кампании на организацията, които избягвахме да ви показваме, заради този техен характер. В тях тя се спира на проблема с жестокото насилие срещу затворници в китай, детската проституция и други болезнени теми. 

Идеята на последната й реклама е, че парите могат да скрият много, страшни неща по света. Сцените пресъздават ситуации и страдащи хора в Афганистан, Сомалия, в арабския свят. Филмът е дело на агенция TBWA, Париж.

Предупреждаваме! Не е подходящ за деца, чувствителни хора, зрители, преживели травми и потребители с трудна поносимост към сцените с насилие. Следва тук.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ