Heineken представя „звезден“ кен

Heineken представя „звезден“ кен

Heineken представя „звезден“ кен

Холандският бранд Heineken представя в България нов вид кен на бирата си, „по-сребърен отвън, с все така златно съдържание“. Акцент е червената звезда, символ на бранда. В новия кен тя е уголемена.

За повода компанията е подготвила „звездно“ приключение за желаещи – иновативната инсталация на име „Новата звезда“. Тя ще даде възможност на всеки почитател на бранда да „заблести“ на 360 градуса и да се види от друг ъгъл. С други думи, да си направи интерактивна снимка.

Снимките на хората, опитали инсталацията, ще се качват на специално създаден за кампанията микросайт, откъдето всеки ще може да сваля и споделя своята онлайн, съобщават български представители на компанията. Заснемането ще се активира с един от новите кенове на Heineken. Червените звезди на кеновете задействат датчик в инсталацията за заснемане на 360-градусовите снимки.

Heineken ще монтира инсталацията си в София между 9 и 15 юни пред Паметника на съветската армия. След това ще я премести в Пловдив, където тя ще бъде между 16 и 22 юни. Между 23 и 29 юни пък ще могат да я изпробват жителите и гости на Варна.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ