Светлана Василева се завръща в Нова тв

Светлана Василева се завръща в Нова тв

Светлана Василева се завръща в Нова тв

Светлана Василева е новият главен директор „Съдържание“ на Нова Броудкастинг Груп, обявиха от медийната компания. Тя ще заеме позицията от 2 януари 2024 година. Светлана Василева ще отговаря за програмното съдържание и ще го развива чрез телевизионните и дигитални платформи.

Светлана Василева бе първият изпълнителен директор на bTV, а в периода 2010 – 2012 година беше и главен изпълнителен директор на Нова Броудкастинг Груп. Впоследствие тя премина през различни ръководни позиции като генерален директор на Fox International Channels в България и вицепрезидент за Североизточна Европа на Fox International Channels. В последните 8 години е главен изпълнителен директор на Global Group.

„Радвам сe, че доказан телевизионен професионалист като Светлана се присъединява към екипа ни. Нейната сериозна експертиза в областта на телевизионната индустрия и безспорната й репутация на медийния пазар са ключови за надграждане на постигнатите от компанията успехи“ – коментира главният изпълнителен директор на Нова Броудкастинг Груп Стефана Здравкова.   

Нова Броудкастинг Груп благодари на Апостол Пенчев, който заемаше същата позиция досега, и му пожелава успех в бъдещите проекти.  

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ