Нова теория за смъртта на Елвис Пресли

Нова теория за смъртта на Елвис Пресли

Нова теория за смъртта на Елвис Пресли

Нова теория за смъртта на Елвис Пресли взриви интернет пространството. Нови ДНК експертизи показват, че Елвис Пресли е страдал от вродено заболяване на сърцето, което по всяка вероятност е причинило смъртта на Краля на рока. Това противоречи на досегашните твърдения, че Елвис е починал от свръхдоза наркотици, пише „Дейли мейл”.

Приятели на Елвис са купили от фризьора му кичури коса и са ги предоставили за повторна ДНК експертиза. Резултатите показват наличие на наследствено сърдечно-съдово заболяване. Заболяването е хипертрофична кардиомиопатия и звездата го е носила още от раждането си, без да подозира. Шокиращите разкрития доказват, че на Елвис Пресли му е било писано да умре млад, независимо от това какъв начин на живот е водил.

Елвис е развил подозрителни симптоми година преди трагичния инцидент. Той е страдал от аритмия, отпадналост, загуба на съзнание и високо кръвно налягане. Личният лекар на Елвис дълги години се смяташе за виновен за смъртта му. Но д-р Стивън Кигсмър, извършил анализите, е категоричен, че Елвис не е имал шанс да живее повече от 40 години.

Кралят на рока почина в банята си на 16 август 1977 г., на 42 години.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ