Йорданка Фандъкова: Няма предизвестени победи

Йорданка Фандъкова: Няма предизвестени победи

Йорданка Фандъкова: Няма предизвестени победи

Предизвестени победи няма, има оценка за работа. Това бе първият коментар на Йорданка Фандъкова, която спечели за трети път победа в кметските избори за София от първи тур.

Според първите социологически данни, Фандъкова събира близо 60% от гласовете на столичани. Втори е кандидатът на Реформаторския блок Вили Лилков с около 9% от гласовете, след него е Михаил Мирчев от БСП с около 8%, а Георги Кадиев има около 7% подкрепа.

 Фандъкова определи изборните резултати като оценка за свършената работа - от нея и от целия й екип. "Искам специално да благодаря на хората от щаба, хората-кандидати за общински съветници, районни кметове от ГЕРБ, защото ние направихме наистина една активна, макар и невидима през медиите кампания с разговори с хората от всички възрасти, от всички райони на София. Хората гледаха на нас, първо, с благодарност за свършеното, но и второ, с конкретни задачи”, посочи тя.

„Имаме много конкретна програма. Ние представихме тази програма през този месец и буквално от утре продължаваме да реализираме новата програма. Тя е продължение на предишната, защото един град се развива не за 2-3-4 години”, отбеляза Фандъкова и подчерта, че третата поред победа за поста на столичен градоначалник ѝ вдъхва самочувствие да продължи да работи със същото темпо.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ