„Нормална държава” - най-новата партия у нас

„Нормална държава” - най-новата партия у нас

„Нормална държава” - най-новата партия у нас

„Нещото, което най-много липсва на България е нормална държава. Страната ни е в дъното на Европа, а зад това стои една сплав между управляващите и олигархията”. Това заяви независимият депутат Георги Кадиев, който представи най-новия политически проект у нас -„Нормална държава”.

Новата партия ще работи за възстановяване ролята на държавата в икономиката, изграждане на средна класа и връщане на българите в страната.

„За нас разделението в обществото вече не е толкова ляво срещу дясно, колкото честни срещу нечестни, корумпирани срещу некорумпирани – ние срещу тях. Нормална държава ”, каза Кадиев, обосновавайки името на своя проект.  По думите му, именно това искат гражданите и това им липсва най-много. Именно в този дух е и слоганът „Всичко отначало” - нов морал, нови институции, нов начин за развитие на икономиката, нови цели, нова кауза”, посочи Кадиев.

„Ще има предсрочни избори преди вота за държавен глава и резултатите ще са определящи за това дали ще се кандидатирам за президент”, допълни независимият депутат.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ