Нинова: Никой няма да скача върху гърба на БСП

Нинова: Никой няма да скача върху гърба на БСП

Нинова: Никой няма да скача върху гърба на БСП

Никой няма да скача върху гърба на БСП. Няма да позволим никой да се подиграва с Българската социалистическа партия, да ни обвинява незаслужено, особено за тези 6 месеца, в които направихме всичко по силите си да преведем България и да осигурим спокойствие. Не казвам, че сме безгрешни. Но направихме и всичко възможно да променим този стария модел, за който президента ни поведе.  Това написа в профила си във Фейсбук лидерът на БСП Корнелия Нинова. 

"Отиваме на Бузлуджа с чувство за добре свършена работа. Подходихме много отговорно, бяхме диалогични, събрахме на една маса колегите, които не си говореха помежду си. Не го направихме само на думи, а изготвихме програма, предложихме 79 закона на Народното събрание, за да сме сигурни, че има мнозинство. Подходихме разумно и мъдро", посочи тя. 

От Бузлуджа тръгваме на избори с приоритет – грижа за хората, доходите, борба с бедността и неравенствата, добави Корнелия Нинова. 

"В последната година БСП се промени и от партия, с която никой не е искаше да разговаря, се е превърнахме в единствената партия, която можем да говори с всички. И го направихме водени от разбирането, че за България предстоят тежки месеци. За всяко семейство предстоят изпитания през зимата. Така че отиваме на Бузлуджа с чувство за държавническо и отговорно поведение, в опит да направим редовно правителство и да има редовен парламент, който да даде стабилност и сигурност", пише Нинова в поста си в социалната мрежа. 

Тя определи като изкуствено създадена истерията в последните дни за връщането на мандата, и отчете, че тази година са върнали мандата на 10-ия ден, което по думите й, Българската социалистическа партия не е нарушила Конституцията и на милиметър. 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ