Топ професионалисти споделят полезни практики на първи конгрес по електронна търговия

Топ професионалисти споделят полезни практики на първи конгрес по електронна търговия

Топ професионалисти споделят полезни практики на първи конгрес по електронна търговия

Добри практики и полезен опит с практически препоръка как онлайн търговците да повишат ефективността си и да привлекат нови клиенти са само част от тематиката на предстоящия първи конгрес за онлайн търговия в България - eCommCongress.

Той стартира на 3-ти април т. г. в Интер Ескпо Център. Събитието се организира от EventsBakery и ще се стреми да събере на едно място всички, заинтересовани от перспективите на този бизне, както и да повиши нивото в бранша.

Топ професионалисти ще запознаят участниците във форума с достъпни стратегии как чрез онлайн търговия може да се печели повече; как търговците с физически обекти да използват наличните ресурси, за да увеличат печалбите си като продават и онлайн, и да достигат до още повече клиенти, независимо къде живеят те и в колко часа биха искали да си пазаруват; как клиентите да правят изгодни за тях онлайн поръчки като същевременно пестят време, пари и имат комфорта да пазаруват от желаното от тях място и свобода на избора. "Мениджър Нюз" е медиен партньор на събитието.

Един от лекторите на форума ще бъде Спас Сливков – изпълнителен директор на OLX.bg, част от медийната група Naspers, която оперира в 107 страни по света. Той ще сподели добри практики за добри продажби онлайн с минимална финансова инвестиция. Лектори ще бъдат още Ева Вучева – директор корпоративно развитие на ЦИЕ Fashion Days Group; Георги Мирчев, който се занимава активно с проучването и интегрирането на най-добрите практики и методологии за развиване на онлайн бизнес; Стефан Чорбанов – съосновател на Stenik, една от водещите уеб агенции за разработка на интернет магазини в България; Огнян Младенов – един от водещите експерти по оптимизация за търсещи машини; Георги Христулев ще говори за е-mail маркетинг и как да превръщаме всеки клиент, „влязал“ в онлайн магазина ни, в лоялен; Никола Романов, който е успял за 8 месеца да обработи поръчки за 100 000$, при това без да има собствен онлайн магазин; Огнян Лахчев – част от екипа на eMag, професионалист в развитието на Marketplace платформите в глобален мащаб и мобилна търговия, която се очаква в близко бъдеще да доминира онлайн каналите за продажба; Василена Вълчанова – маркетинг мениджър на Ozone, тя ще разкаже как да обгрижваме своите клиенти, за да се завърнат.

Освен семинарна част, събитието ще има и изложение със свободен вход за посетители. То ще осигури възможност всички фирми и доставчици на онлайн услуги да се срещнат с желаещите да правят онлайн бизнес. Сред тях ще бъдат и представители на Комисията за защита на потребителите. Експерти ще отговорят на въпроси и ще дават съвети за успешно развиване на онлайн търговия, съобразено със закона и потребителите.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новият главен секретар на МВР: Ще предложим праг до 0,5 промила зад волана
McDonald's  вдига таксите за нови франчайз ресторанти в САЩ за първи път от близо 30 г.
Ивайло Вълчев e кандидатът за кмет на София от "Има такъв народ"
bTV със светкавична позиция след номинацията на Хемикян, въвежда още мерки за безпристрастно отразяване на изборите
Почина босът на мафиотския клан Коза Ностра Матео Денаро
Lego се отказва от производството на тухлички от рециклирана пластмаса
Канада се извини, след като в парламента бе почетен ветеран, воювал на страната на нацистите
Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 25 септември до 1 октомври